Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavazhatok-e az október 2-i...

Szavazhatok-e az október 2-i népszavazáson?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért teszem fel ezt a kérdést, mert aznap tölteném a 18. életévemet és nem tudom, hogy már aznaptól választásra jogosult vagyok-e.

2016. aug. 9. 15:46
1 2 3
 1/27 Gotland ***** válasza:
47%
Szavazhatsz. - Bár felesleges elmenned, mert semmi jelentősége nincs a szavazásnak.
2016. aug. 9. 15:48
 2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hát ha nincs is nagy jelentősége, azért inkább elmegyek rá. :D
2016. aug. 9. 15:50
 3/27 anonim ***** válasza:
80%

Igen, szavazhatsz!

Ne hallgass másokra, hogy elmenj-e, vagy ne, ebben a témában dönts magad, egyedül!

2016. aug. 9. 15:51
 4/27 anonim ***** válasza:
57%
Nincsen, mivel ez egy jelentéktelen szavazás. Az eredmény pedig semmit nem fog befolyásolni, a betelepítésről úgy is az általunk megválasztott képviselők döntenek majd Brüsszelben.
2016. aug. 9. 15:52
 5/27 anonim ***** válasza:
24%

Elmehetsz, sé szavazni is illene, ha már egyszer lehetőség van rá.

A kommunizmus csökevényeire nem kell hallgatni. Kérdezz meg valakit aki még szavazhatott rákosi előtt, hogy mit jelet szavazni...

2016. aug. 9. 15:56
 6/27 Gotland ***** válasza:
70%

ma 15:56

Vagy mesélhetnének arról is, amit Kubatov, fideszes alelnök emberei csináltak a Választási Irodánál, hogyan próbálták ellehetetleníteni a boltzárról való népszavazást. :)

2016. aug. 9. 16:00
 7/27 anonim ***** válasza:
65%

4-e vagyok, a Nincsen-t javítanám Nem-re.

#5 Butaság, ha egyszer semmi értelme, minek szavazzak? Bár gondolom, te egy olyan szavazásra is elmennél, ahol az lenne a kérdés, hogy felkeljen e a nap reggelente, mert kb. itt is annyira befolyásolja a szavazás eredménye a végkimenetelt...

2016. aug. 9. 16:02
 8/27 anonim ***** válasza:
24%
azok a szélsőséges megnyilvánulások pont ti vagytok csak a másik oldalról...
2016. aug. 9. 16:03
 9/27 anonim ***** válasza:
27%

vad lepontozás ellenérv=0 :)ű

csakk a klasszikus

gotland te meg húzzál vissza a saját provokálós kérdésedhe házigazdának :)

2016. aug. 9. 16:06
 10/27 Gotland ***** válasza:
70%

ma 16:06

Egyrészt pár napja már mondtam, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel írjuk. (Segítek: Nyomd le a shift gombot és mellé az adott billentyűt. :) )

Másrészt sírsz az ellenérvért, közben pedig a Választási Irodás megjegyzésemre köpni, de még nyelni sem tudtál.

Harmadrészt nem volt semmilyen provokatív kérdésem, egy általános kérdést tettem fel.

2016. aug. 9. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!