Szavazhatok-e az október 2-i népszavazáson?
Igen, szavazhatsz!
Ne hallgass másokra, hogy elmenj-e, vagy ne, ebben a témában dönts magad, egyedül!
Elmehetsz, sé szavazni is illene, ha már egyszer lehetőség van rá.
A kommunizmus csökevényeire nem kell hallgatni. Kérdezz meg valakit aki még szavazhatott rákosi előtt, hogy mit jelet szavazni...
ma 15:56
Vagy mesélhetnének arról is, amit Kubatov, fideszes alelnök emberei csináltak a Választási Irodánál, hogyan próbálták ellehetetleníteni a boltzárról való népszavazást. :)
4-e vagyok, a Nincsen-t javítanám Nem-re.
#5 Butaság, ha egyszer semmi értelme, minek szavazzak? Bár gondolom, te egy olyan szavazásra is elmennél, ahol az lenne a kérdés, hogy felkeljen e a nap reggelente, mert kb. itt is annyira befolyásolja a szavazás eredménye a végkimenetelt...
vad lepontozás ellenérv=0 :)ű
csakk a klasszikus
gotland te meg húzzál vissza a saját provokálós kérdésedhe házigazdának :)
ma 16:06
Egyrészt pár napja már mondtam, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel írjuk. (Segítek: Nyomd le a shift gombot és mellé az adott billentyűt. :) )
Másrészt sírsz az ellenérvért, közben pedig a Választási Irodás megjegyzésemre köpni, de még nyelni sem tudtál.
Harmadrészt nem volt semmilyen provokatív kérdésem, egy általános kérdést tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!