Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavazhatok-e az október 2-i...

Szavazhatok-e az október 2-i népszavazáson?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért teszem fel ezt a kérdést, mert aznap tölteném a 18. életévemet és nem tudom, hogy már aznaptól választásra jogosult vagyok-e.

2016. aug. 9. 15:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
#9 Milyen ellenérvet vársz kedveském?
2016. aug. 9. 16:11
 12/27 anonim ***** válasza:
24%

a lehetetlent mutassátok meg hogy értelme van a migránsok mellett beszélni

az a problémátok, hogy már nem lehet ezt bevállalni inkább a "kirakatszavazás" meg hasonló demagógok mennek, csak hogy nehogy ki kelljen mondanotok hogy nem rohatul nem akar senki ide menekülteket

2016. aug. 9. 16:14
 13/27 Gotland ***** válasza:
75%

ma 16:14

Kíváncsi lennék arra az arckifejezésedre, ha a népszavazás sikeres lenne (nem lesz, nem lesz elegendő ember) és ettől függetlenül a fidesz mégis telepítene ide menekülteket, mivel a népszavazás senkit nem fog érdekelni az EU-ban. Majd akkor sorosozhatsz, és istenítheted orbánt, hogy úgy szabadság harcolt, hogy nem is érdekelt senkit. :)

A Választási Irodára még mindig nem reagáltál aranyom.

[link]

2016. aug. 9. 16:19
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

#12 Innen látszik, hogy fogalmad sincs az EU működéséről. :) Hiába lesz sikeres a népszavazás, hiába lesz az eredmény az, hogy NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSOKBÓL és hiába szavaznak, majd a magyar képviselők is nemmel Brüsszelben, ha ott a többség a szétosztást szavazza meg. Ami így lesz.

Épp ezért nem is megyek el, pedig nem vagyok migiráns párti, de nem is zavar, ha pár ezer embert betelepítenek az országba, volt már rá példa a történelmünkben nem is egyszer, vagy a kunok, jászok (tájakat is neveztek el róluk, de gondolom, se a töri, se a föci nem megy), svábok, szászok, egyéb német anyanyelvű csoportok, szerbek, ruszinok, romák, zsidók..., de említhetném még a törököket, a tatárokat és még mindig tudnék példálózni. Elég sokszínűek vagyunk, csak erről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

2016. aug. 9. 16:31
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

veled ellentétben aki "független" mégis vérbaloldali én független vagyok, és nem tisztem megvédeni a fideszt

el is mondtam a véleményemet, hogy szerintem pont a magadfajta szélsőséges megnyilvánulás, csak a másik oldalról

2016. aug. 9. 16:32
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
#14 az a baj, hogy az EUban nem lehet olyan szinten köpni a demokráciára, minta hogy a magyar ballibek teszik, és valószínűleg következménye lesz ennek a népszavazásnak
2016. aug. 9. 16:34
 17/27 Gotland ***** válasza:
62%

ma 16:32

Ehhez képest a baloldalt függetlenként mégis szidod, de a fideszre és a Választási Irodára még mindig nem mondtál semmit. Ez aztán az igazi független hozzáállás. Kis képmutató.

2016. aug. 9. 16:35
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
miért a "pont olyan szélsőséges, mint a ballerok általában" nem kritika?
2016. aug. 9. 16:36
 19/27 Gotland ***** válasza:
41%
Nem. Ha a történetet átgondolva a VI ennyit tudott benned megmozdítani, az akkor szánalmas.
2016. aug. 9. 16:39
 20/27 anonim ***** válasza:
23%
hát igen, sajnos én független vagyok, és nem vérbalos :(
2016. aug. 9. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!