Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavazhatok-e az október 2-i...

Szavazhatok-e az október 2-i népszavazáson?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért teszem fel ezt a kérdést, mert aznap tölteném a 18. életévemet és nem tudom, hogy már aznaptól választásra jogosult vagyok-e.

2016. aug. 9. 15:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
#15 Nem vagyok se "baloldali", se "jobboldali" . Én sem pártolom azt a fajta politikát, hogy engedjünk be mindenkit ellenőrzés nélkül, valahogy gátat kéne szabni az egésznek és átláthatóbbá tenni a dolgokat, mert ami most van az nem jó, se az Unió állampolgárainak, sem a bevándorlóknak, de én nem hőzöngök, mert betelepítenek pár ezer embert egy közel tízmilliós országba.
2016. aug. 9. 16:44
 22/27 anonim ***** válasza:

nyugat európa egyre inkább fog szembesülni a jelenséggel, amit itthon már úgymond megszoktunk

hogy az ingyenes ellátásokat egyre többen használják majd úgy, hogy egyre kevesebben fizetnek a kalapba amiből finanszírozzák

2016. aug. 9. 16:46
 23/27 anonim ***** válasza:
30%

szóval ezért bőven lesz még migráns újraelosztás

az első 1000 emberrel csak precedenst szeretnének teremteni rá

2016. aug. 9. 16:47
 24/27 anonim ***** válasza:
#16 Figyelj, pont azért nem lesz következménye, mert egyenlőre csak mi csináltuk ezt. Ha a 27 tagállamból, 14-20 is ellenezni, vagy ellenezni fogja akkor feltehetően keresnek más megoldást, de a demokráciában, a többség akarata érvényesül.
2016. aug. 9. 16:48
 25/27 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__800..

Annak is örülünk ha igennel szavazol, vagy egyáltalán nem mész el szavazni. Szükség van az olyan emberekre, akik önként vállalják azt, hogy a közelükben menekült ellátó központok létesüljenek, ha netán arra lesz szükség. Ennek a feltérképezésére is kiválóan alkalmas az októberi népszavazás eredményeinek kielemzése! Még csak nem is kell bejelentenie a kormánynak előre, hogy netán ilyen célokra is felhasználná a szavazást.

Ez a demokrácia, jogod van véleményt nyilvánítani, vagy éppen közömbösen viselkedni. Ne hallgass az olyanokra, akik meg akarják mondani, hogy mit tegyél, a saját felelősséged a dolog és magadnak és a környezetednek kell viselnie a következményeket!

2016. aug. 9. 18:18
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen szavazhatsz. "Üzenhetsz" Büsszelnek :DDDDDDDDDDDDDD
2016. aug. 9. 18:45
 27/27 A kérdező kommentje:
Itt már van Rákosi, kommunizmus, meg minden!:D én csupán kíváncsi voltam, hogy ha aznap töltöm be a 18-at, elmehetek e szavazni.
2016. okt. 9. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!