Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félek elmenni október 2. -én...

Félek elmenni október 2. -én szavazni mert félek a megbélyegzésektől. Most akkor ne is menjek?

Figyelt kérdés

Nos első szavazásom lenne mert 18 vagyok. Ami érdekes lenne meg minden. De félek ha meglátnak ismerősök, hogy elmegyek szavazni akkor nem fogunk jól kijönni, mert ők arra buzdítanak, hogy nem kell elmenni voksolni.

Izraelbe is gondot okoznak a menekültek 6000 főt ki is utasítottak 3 éve mert 5 éven belül 60.000 fő lett volna rokonokkal, mindenre együtt. Ha otthon csak úgy kiutasították őket, abban csak lehet valami. Én is NEM-el szavaznék. De félek, hogy xenofóbnak fognak megbélyegezni ha meglátnak.

2016. aug. 2. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyan fogják meglátni, hogy elmentél?

Menj el, aztán nem kell róla beszélned az olyanokkal...

Ne félj kimondani a véleményed!

2016. aug. 2. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor bizony az ismerőseidben van a hiba, mert meg akarják gátolni, hogy élj a jogoddal.
2016. aug. 2. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Azt nem tudják, hogy igennel vagy nemmel fogsz szavazni. Ha meg rákérdeznek, mondhatod azt, hogy a szavazás titkos. :)

Ellenben jelezheted nekik, hogy ha tiltakozni akarnak, többre mennek az igennel, mint a távolmaradással. A kormány számára ugyanis semmilyen üzenettel nem fog bírni, ha csak az emberek 10%-a megy el szavazni, de a többség nemet mond, ahogy várható. Ellenben ha valamilyen csoda folytán az igenek győznének, akkor az vicces lenne.

2016. aug. 2. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

"...ők arra buzdítanak, hogy.." - nem véleményterror szagú ez egy kissé?

Döntsd el, hogy önálló véleménnyel, állásponttal bíró felnőtt ember akarsz lenni, vagy a mások véleménye fontosabb, mint a tiéd, és maradsz gyerek! Akárhogy döntesz - mész, vagy nem mész szavazni -, az legyen a Te saját döntésed! Legföljebb "ők" meghökkennek, hogy hoppá, ez a gyerek felnőtt.

2016. aug. 2. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

"De félek, hogy xenofóbnak fognak megbélyegezni ha meglátnak."

Atyaég, miféle sötét zugban élhetsz, ahol a belterjes, abnormális, libsióták már átvették a hatalmat... Szenvedés lehet minden pillanat egy ilyen közegben! Részvétem!

Ha az ismerőseid annyira nem "xenofób"-ok, akkor miért nem mennek el igennel szavazni és híresztelik világgá, hogy ők mennyire befogadók?

Javaslom keress normálisabb ismerősöket, mert ezek már sohasem gyógyulnak ki a hülyeségből...

2016. aug. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!