Mert van egy pár retardált ember, még nem kellene ráfogni egy egész nemzetre, hogy magyargyűlölő. Magyarok között is vannak ilyen agyatlan barmok.
2016. aug. 14. 17:14
12/17 Gotland válasza:
ma 17:05
Nekem semmi bajom nincs a szlovákokkal.
Tisztában vagyok vele, hogy a dekrétumokért azért nem kérnek bocsánatot többek között, hogy a bődületes kártérítéseket ne kelljen kifizetni, illetve a nyelvtörvény.. mondhatni állami erővel próbálják kiharcolni az asszimilációt. (Amit a magyaroknak is kellett volna segíteni anno, és akkor talán elkerülhetőbb lett volna Trianon.)
Csak hát ugyebár vicces, hogy egyik nap megy a trianon, mocskos zsidózás, cigózás, románozás, szlovákozás, másnap pedig előadják a migránsok elleni nagy összeborulást.
2016. aug. 14. 17:18
13/17 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, h nem szolgáltak ki minket Pozsonyban. A szlovákok valóban nem bírják a magyarokat, történelmet hamisítanak ezerrel, és az asszimilációban nagyon tehetségesek. Ugyanakkor én nem utálom annyira a szlovákokat, h szlovák zászlót égessek, a legtöbb kárpát-medencei néppel az osztrákok ugrasztották össze a magyarokat (pl. románok). A magyarok meg a szlovákok évszázadokig éltek egymás mellett egy országban, egy ilyen viszonynak csak úgy nincs vége. Egyébként a magyarverős sztorikat én is ismerem, hát, normális ember amúgy sem fog valaki az etnikuma miatt összeverni valakit. Hiszen mi nemrég voltunk Felvidéken, a déli részén, ha kisebbség is a magyar, de értenek magyarul. Pl. Rozsnyón volt valami magyar nevű fagyizó, magyarul elmondtuk az eladónak mit kérünk, értette. (gondolom beszélni nem tud annyira). Vagy, egy hajótúrán egy szlovák pasas engedte a magyar embereknek, hogy vezessék a hajót. Én a románokat rühellem nagyon. Még a szerbekkel van rosszabb viszonya a magyaroknak, de az szinte mindig rossz volt. Román-szerb brrr.... szőröstalpúak meg a harmonikások. De pl. a szlovén-magyar viszonyok is sokat fejlődtek, a magyar-szlovák miért ne javulna.
2016. aug. 14. 17:18
14/17 anonim válasza:
Most tudom, h offolok, de a román-szerb párossal is úgy vagyok, hogy nem a mostani generáció tehet róla. Azokat az embereket verném pofán, akik ezt a helyzetet előidézték (antant szövetség vezetői, stb.), de azok már rég a földben nyugszanak.
2016. aug. 14. 17:25
15/17 anonim válasza:
9. Milyen elnyomásról beszélsz? Megártott a sztrapacska?
2016. aug. 14. 17:34
16/17 progizo válasza:
#9.: "a magyarok bocsánatot kértek a több száz éves elnyomásért meg a 20. század eleji etnikai tisztogatásokért?"
Hoznál néhány példát ezekre?
Vagy a tótok SMS-nyi történelemkönyvébe csak ennyi fér, és a konkrétumok már nem?
2016. aug. 14. 17:41
17/17 anonim válasza:
Nagyrészt rendezett, jó a politikai viszony a két ország között, néhány kérdésben van konfliktus (pl. Bősi erőmű, Duna hasznosítása, magyar kisebbség helyzete, szlovákiai nyelvtörvény, kettős állampolgárság). A két nép között van a történelmi háttér miatti ellentét, bizalmatlanság, ezt kölcsönösen megtapasztalják olykor a magyarok és szlovákok is a másik részéről, de azért szerintem általában inkább normális, rendezett a viszony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!