Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van más is akit a közmunkaprog...

Van más is akit a közmunkaprogram keretében talált meg a szerelem?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok és azzal kell kezdenem, hogy sosem voltam valami kapós a csajoknál, elutasítások és kudarcok jellemezték próbálkozásaimat. 2 éve a közmunkaprogram keretében dolgozom, közterületisként és 1 éve munkatársam lett egy nálam 11 évvel idősebb hölgy, akivel kezdettől fogva szimpatizáltunk. Sokat mesélt magáról, többek között azt is, hogy van egy férje, aki sokat veri őt és a 3 gyermeküket is. Szeretne kiutat találni a nehéz helyzetéből, de nem sikerül neki.

6 hónapja kezdtünk el aktívabban ismekredni és ma már együtt is élünk - ő lakik nálam albérletben a gyerekeivel és jól megvagyunk. Külsőre nem sok extrát kell elképzelni, azt is megmerem kockáztatni, hogy sok korombeli srác csak fujjolna ha meglátná, de sosem a sablon nők vonzottak engem. Szóval nálam ez a közmunkaprogram annyiból pozitív, hogy legalább a páromat annak köszönhetem és azóta boldogak vagyunk. Másnak vannak hasonló történetei?

2016. júl. 23. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kapcsolatom munkahelyi ismeretségből.
2016. júl. 23. 18:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ami még nehézség volt, az a szüleimmel való elfogadtatás volt, mert szerintük tönkretettem az életemet ezzel a döntéssel, ráadásul azt is nehezen tudják elfogadni, hogy párom roma származású, de ha szeretem, ez miért gond nekik?
2016. júl. 23. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem van gazdag családban élek igyekszek bejutni egyetemre viszont muszáj dolgoznom addig utálom a közmunkát mert lenézik. A nő mint minden nő kihasznál téged hogy legyen hova menekülnie a férje elől.
2016. júl. 23. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Aztakva tényleg ennyire tele a tank akkor menny krvázni. Nem viccelek. Jobban jársz. Jah és keress valami normális melót akár gyárban vagy targoncavezetőként főleg külföldön. Én mennék csak tanulás miatt nem megyek. Akkor ilyen okádék helyett szerezhecc jó nőket nem a legjobbakat de neked az is istennő lesz
2016. júl. 23. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!
2016. júl. 23. 20:15
 6/8 verde ***** válasza:
100%

Nem értem ezt a kérdést.

Ennek semmi köze nincs a a közmunkaprogramhoz. Még furcsább a dolog, hogy a kulcsszavakhoz betetted a Fidesz-t, meg Orbán Viktort. Ha a párkapcsolatodat Orbán Viktor kulcsszóval akarod kategorizálni akkor már régen rossz a dolog. Ettől függetlenül élhetsz boldogan 11 évvel idősebb nővel.

Persze ezt a kapcsolatod a környezeted/családod lehet nem nézi jó szemmel, mert valószínűleg máshogy képzelték el a jövődet.

Inkább azon összefüggésen gondolkozz el, hogy a párod azért van veled mert kiutat keres a kilátástalan helyzetéből vagy tényleg szeret téged?

Ez a jövődre nézve elég fontos kérdés!

2016. júl. 24. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
valami update? szerintem még Rómeó és Júlia sztoriját is simán lenyomja romantikában, hogy a csóró, munkanélküli balfácán összeszedte a csúnya, sokgyerekes roma nőt :D
2017. dec. 22. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
2x 50-ből jobban megtudtok élni majd
2017. dec. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!