Van más is akit a közmunkaprogram keretében talált meg a szerelem?
29 éves vagyok és azzal kell kezdenem, hogy sosem voltam valami kapós a csajoknál, elutasítások és kudarcok jellemezték próbálkozásaimat. 2 éve a közmunkaprogram keretében dolgozom, közterületisként és 1 éve munkatársam lett egy nálam 11 évvel idősebb hölgy, akivel kezdettől fogva szimpatizáltunk. Sokat mesélt magáról, többek között azt is, hogy van egy férje, aki sokat veri őt és a 3 gyermeküket is. Szeretne kiutat találni a nehéz helyzetéből, de nem sikerül neki.
6 hónapja kezdtünk el aktívabban ismekredni és ma már együtt is élünk - ő lakik nálam albérletben a gyerekeivel és jól megvagyunk. Külsőre nem sok extrát kell elképzelni, azt is megmerem kockáztatni, hogy sok korombeli srác csak fujjolna ha meglátná, de sosem a sablon nők vonzottak engem. Szóval nálam ez a közmunkaprogram annyiból pozitív, hogy legalább a páromat annak köszönhetem és azóta boldogak vagyunk. Másnak vannak hasonló történetei?
Nem értem ezt a kérdést.
Ennek semmi köze nincs a a közmunkaprogramhoz. Még furcsább a dolog, hogy a kulcsszavakhoz betetted a Fidesz-t, meg Orbán Viktort. Ha a párkapcsolatodat Orbán Viktor kulcsszóval akarod kategorizálni akkor már régen rossz a dolog. Ettől függetlenül élhetsz boldogan 11 évvel idősebb nővel.
Persze ezt a kapcsolatod a környezeted/családod lehet nem nézi jó szemmel, mert valószínűleg máshogy képzelték el a jövődet.
Inkább azon összefüggésen gondolkozz el, hogy a párod azért van veled mert kiutat keres a kilátástalan helyzetéből vagy tényleg szeret téged?
Ez a jövődre nézve elég fontos kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!