Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem pitiáner dolog az olimpián...

Nem pitiáner dolog az olimpián nem bemondani az úszó nevét?

Figyelt kérdés

Knézy a menekült Yusra Mardini úszó nevét nem mondta be, pedig ő nyerte meg az előfutamot. Állítólag pont akkor romlott el a mikrofon, kétszer.

Már egy 18 éves lánytól is félni kell?

Melyik a rosszabb, ha ez parancsba van adva, vagy ha az állását félti?

2016. aug. 8. 12:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%

Bocs, láttad is, vagy csak kicsit ugatsz?

Már a balhé előtt is feltűnt annak, aki néz néha úszást, hogy na, megint rossz volt a rajtlista... (csak 3-6-ig mondta be a pályákat, és azt is fordítva, mint ahogy valójában úsztak).

Ha ki akarta volna hagyni, akkor kimarad a négyes és kész.

De ő figyelt, úgy csinálta, hogy nehezebb legyen lebukni... te se gondolod komolyan, ugye?

Volt egy rossz rajtlistája (amit nyilván megkaptak jó előre, a menekültek június végén kerültek csak be a programba), a futamot meg annyira érdektelennek gondolta, hogy rá se nézett, felolvasta a rossz listáját oszt jónapot.

2016. aug. 8. 12:18
 2/19 anonim ***** válasza:
5%
Nem.
2016. aug. 8. 12:19
 3/19 A kérdező kommentje:

azért mondta 3-6 ig, mert csak annyian versenyeztek :D

Láttam

2016. aug. 8. 12:22
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Ezt bizonyítani is tudod, hogy szándékosan történt vagy csak fantáziálsz?
2016. aug. 8. 12:42
 5/19 anonim ***** válasza:
tenagyonhülye, öten voltak a futamban, 2-6 pályáig, a négyesen, középen úszott Mardini. Tényleg láttad? Mert én igen...
2016. aug. 8. 12:52
 6/19 A kérdező kommentje:

állítólag pont elromlott kétszer a mikrofon pont amikor az ő nevét kellett volna mondani, és eleve nem is mondta volna, mert nem tartotta fontosnak az egészet.

És amúgy is minden el volt romolva, de a nézőket erről csak utólag tájékoztatták.

Ez a magyarázat.

Ezt ki hiszi el?????

2016. aug. 8. 12:53
 7/19 anonim ***** válasza:
23%

A monitor romlott el, nem a mikrofon... A monitor. Tehát a papírjaira kellett hagyatkoznia.

De arra nem válaszoltál, láttad-e, mert öten voltak a futamban, nem négyen.

2016. aug. 8. 12:55
 8/19 A kérdező kommentje:
én láttam és csak az 5 karika tűnt fel a nemzeti zászló helyett. Utánanéztem és utána értettem meg, hogy menekült. Ahogy néztem nekem egy normál közvetítésnek tűnt, mintha minden működött volna, nem tűnt fel, hogy kimaradt volna egy név is. Nem panaszkodott hibára, nem kért elnézést.
2016. aug. 8. 13:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Mert fel se tűnt neki, hogy más van a medencében, mint a papíron. Ez az egy, ami felróható neki.
2016. aug. 8. 13:24
 10/19 Andizsuzsi ***** válasza:
29%
Nem szándékosan nem olvasta fel. Slendrián volt, mint már oly sokszor. Voltak a monitorral problémák, állítólag nem látta, mi történik a pályán, de a magyarázkodása siralmas és szánalmas volt. Bár ez sem indokolta a granadait grönlandinak olvasni. Érdektelen volt számára a futam és nagy ívben lesz@rta, mi történik.
2016. aug. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!