Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az milyen dolog, hogy a...

Az milyen dolog, hogy a parlamenti képviselnők mennek a futball EB-re?

Figyelt kérdés
Nincs elég gond ebbe a k**va országba? Inkább azzal kéne foglalkozni, nem azt nézni, hogy mennyire kap ki a "magyar" válogatott. Szégyelljék magukat.
2016. jún. 1. 06:49
1 2 3
 1/26 belapus ***** válasza:
100%

Amennyiben nem közpénzből oldják meg az utazást, szurkoljanak a válogatottnak.

Nem a magyar csapat a legesélyesebb, de ha a labdarúgók mindent kiadnak magukból, amire képesek, engem nem zavar, milyen helyezést, eredményt érnek el.

Legyen példa előttük a jégkorong válogatott teljesítménye.

2016. jún. 1. 06:59
 2/26 A kérdező kommentje:
Én azért remélem, hogy kikap minden meccsen a magyar csapat, hogy orbán ne tudjon "na ugyézni"
2016. jún. 1. 07:07
 3/26 anonim ***** válasza:
63%
Biztosan közpénzből mennek, fizet az adófizető állampolgár, hogy mehessenek.
2016. jún. 1. 07:11
 4/26 anonim ***** válasza:
60%

Ennek a kérdezőnek már mindegy, tipikusan az a fajta, aki életképtelen és komolyan azt hiszi, hogy ez Orbán miatt van.

Legalábbis aki így gondolkozik...

2016. jún. 1. 07:51
 5/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
Te is csak dologozol, semmi pihi?
2016. jún. 1. 08:05
 6/26 anonim ***** válasza:
85%
Érdemi munka úgysem folyik a Parlamentben, így tök mindegy, hogy Magyarországon vagy Franciaországban kiabálnak be hülyeségeket.
2016. jún. 1. 08:18
 7/26 anonim ***** válasza:
7%
7-es! :D:D:D:D:D
2016. jún. 1. 08:24
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

"Én azért remélem, hogy kikap minden meccsen a magyar csapat, hogy orbán ne tudjon "na ugyézni""

Egy beteg elme. Ez igazi hazai gondolkodás, kapjon ki a magyar csapat, csak ne legyen igaza Orbánnak ebben sem.

Ha meg jól kikap a csapat, akkor meg te "na ugyézol" majd, igaz?

2016. jún. 1. 08:54
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
#8:Igen,ezt a gondolkodást én sem bírom megérteni. Mégiscsak a magyar válogatottról van szó.Az más kérdés,hogy egyre többen gondolkodnak sajnos így és ez Orbán futballmániájának köszönhető.Annak,hogy az ember sokszor úgy érzi,hogy a focinál meg az olimpiánál nincs fontosabb,amire költeni lehetne a közpénzt.
2016. jún. 1. 09:30
 10/26 anonim ***** válasza:
22%

"Igen,ezt a gondolkodást én sem bírom megérteni. Mégiscsak a magyar válogatottról van szó... egyre többen gondolkodnak sajnos így és ez Orbán futballmániájának köszönhető."

- szépen besorakoztál azok közé 9, akiknek a gondolkodását nem tudod megérteni.

Kérdez a k** pedig te vagy, nem a hazám. És aljas, mert vesztésért drukkolsz. Takarodj a hazámból! És ezek mind függetlenek hogy hol milyen politikus van.

2016. jún. 1. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!