Az milyen dolog, hogy a parlamenti képviselnők mennek a futball EB-re?
Amennyiben nem közpénzből oldják meg az utazást, szurkoljanak a válogatottnak.
Nem a magyar csapat a legesélyesebb, de ha a labdarúgók mindent kiadnak magukból, amire képesek, engem nem zavar, milyen helyezést, eredményt érnek el.
Legyen példa előttük a jégkorong válogatott teljesítménye.
Ennek a kérdezőnek már mindegy, tipikusan az a fajta, aki életképtelen és komolyan azt hiszi, hogy ez Orbán miatt van.
Legalábbis aki így gondolkozik...
"Én azért remélem, hogy kikap minden meccsen a magyar csapat, hogy orbán ne tudjon "na ugyézni""
Egy beteg elme. Ez igazi hazai gondolkodás, kapjon ki a magyar csapat, csak ne legyen igaza Orbánnak ebben sem.
Ha meg jól kikap a csapat, akkor meg te "na ugyézol" majd, igaz?
"Igen,ezt a gondolkodást én sem bírom megérteni. Mégiscsak a magyar válogatottról van szó... egyre többen gondolkodnak sajnos így és ez Orbán futballmániájának köszönhető."
- szépen besorakoztál azok közé 9, akiknek a gondolkodását nem tudod megérteni.
Kérdez a k** pedig te vagy, nem a hazám. És aljas, mert vesztésért drukkolsz. Takarodj a hazámból! És ezek mind függetlenek hogy hol milyen politikus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!