Az milyen dolog, hogy a parlamenti képviselnők mennek a futball EB-re?
# 20/20 Időpont ma 17:27
"Játsszunk 3 döntetlent, majd ne jussunk tovább. Senki nem tud "naugyézni". :D"
De naív vagy :-D
19 is én vagyok!
Jól mondtad. Én drukkolok a magyar csapatnak , már meg is vettem hozzá a kellékeket :D Majd utána max befogom a fülem. :)
Nekem olyan érzésem van, nem csak azért mennek a foci EB-re a Fideszes politikusok, mert vezetőjüknek a foci a hobbija, hanem menekülnek a nép haragja elől, mert annyira szétverték az országot, hogy a tanárok, egészségügyi dolgozók és civilek már szabályosan lázadnak a rendszer ellen!
Ahogy az egyik Köznevelési Platform tagja fogalmazta, "Átszakadt az elégedetlenség gátja"!
Már nagy bajok vannak ebben az országban, ha már június 11.-én is megmozdulások lesznek országosan!
Aki azért drukkol a magyar nemzeti válogatott ELLEN, mert Orbán szereti a focit, akkor az ebből a logikából kifolyólag MINDENT gyűlöl, amit Orbán szeret.
Orbán szereti a gyerekeket, neki is van 4 gyereke, tehát egy orbán-gyűlölő annak örül, ha magyar gyerekek halnak meg, csecsemők halnak meg az inkubátorban, óvodák égnek le, kisgyerekek halnak meg balesetekben.
Orbán nézi az úszást, tehát egy orbán-gyűlölő a magyar úszók, mint például Hosszú Katinka, Cseh Laci ELLEN fog drukkolni az olimpián.
Jó tudni, hogy ilyen "emberek" élnek köztünk. Csak tudnám, minek.
Gyerekek, ti aztán tényleg elmeháborodottak vagytok.
Hogyan lehet valaki annyira kicsinyes, hogy a hétköznapi gyűlöletén nem tud felülemelkedni a nemzet érdekében.
Érdekes, amikor 8-1 -re kikaptunk a hollandoktól, akkor mindenki nagyon csendben volt.
Hogyne mennének már? Most, hogy a magyar reformok beindultak és működnek, a közoktatás és az egészségügy soha nem volt ilyen jó állapotban, a magyar gazdaság rekord mértékben növekszik, potom alacsonyak az adók és mindenki egyre jobban él, amikor egyik autópálya épül a másik után, sőt a régiek is szépen újulnak, amikor már senki nem akar külföldre menni, mert mindenki boldogul itthon, azaz amikor ilyen szuper jó munkát végeztek választott képviselőink, akkor simán megérdemelnek már egy kis focit a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!