Amikor Magyarországot Afrikához meg távol keleti elnyomó diktatúrákhoz hasonlítják, azt ugye nem gondolják komolyan?
Sok elég eszement kommentet olvastam már, volt aki egyenesen azt állította, hogy Magyarország a föld legszegényebb országa, és ezt azzal támasztotta alá, hogy felsorolt 10 országot, amely gazdagabb nálunk: Dánia, Kanada.. a probléma csak az, hogy ez a lista hamar véget ért volna ha folytatja, a nálunk rosszabb életkörülményű országok listája meg szinte vége láthatatlan!
Emellett nem tudom ismeritek-e a HDI mérőszámot, az emberi jólétet próbálja nemzetközileg felmérni, a várható élet tartam (ez tükrözi az egészségügy állapotát), a képzettség (ez az oktatási rendszert), és a PPP tehát a paritásos egy főre jutó GDP mértékét, ez egy fajta jóléti index, mi ezen a listán a több mint 300 létező országból a 40. helyen állunk!
Nem állítom, hogy Magyarországon nem lehetne jobb az élet, és nincsenek hatalmas nagy kihasználatlan potenciálok. Azt sem állítom, hogy bele kéne törődnünk abba, hogy nincsenek kihasználva. De erőteljes túlzásnak tartom, hogy egyesek ilyen szinten degradálják az országunkat, és sejtésem sincs milyen forrásból szedik ezeket a bullshit információkat!
Az is lehet, hogy ők maguk sem gondolják komolyan, cska hangulat keltésre használják?
"emellett egy még ki nem próbált párt (Jobbik) erősödik ennek hatására"
Ezt eléggé benézted, ugyanis a Jobbik a néppártosodással elvesztette a támogatói negyedét-harmadát.
ma 15:02
Én a baloldal Fidesz démonizálásáról beszéltem, ez növeli a Jobbik szavazó bázisát! Az hogy a Jobbikon belül mi történik, az egy másik folyamat.
"Ezt eléggé benézted, ugyanis a Jobbik a néppártosodással elvesztette a támogatói negyedét-harmadát."
Vagy csak szimplán a főszavazó bázisuk (18-40 évesek) nem érnek rá arra, hogy bugyuta kérdőíveket töltsenek ki, amikre a nyugdíjasok (többnyire MSZP-FIDESZ) ráérnek.
Kérdező, te nem látod a fától az erdőt.
Egyszerűen teljesen kifordult a gondolkodásmódod. Te abban hiszel, hogy nem szabad negatívumokat állítani a Fideszről, mert attól lesznek erősebbek, ha valaki felhívja a figyelmet a sok mocsokra, ami a kezükhöz tapad. Miközben 2014 végén fele annyi volt a támogatottságuk a netadó és az útdíj miatt, mint most, mert az emberek képesek voltak kimenni ellenük az utcára és ez feltüzelt másokat is a Fidesz ellen, de sebaj.
Sőt, tudod mit? Igazad van. Mondjunk róluk csupa szépeket és jókat, ők mindent nagyon remekül csinálnak, ahogy állítottad egy korábbi kérdésedben. Csodálatos egy párt a Fidesz!
(Na, ettől majd tuti jól elpártol tőlük mindenki, haha!)
"Vagy csak szimplán a főszavazó bázisuk (18-40 évesek) nem érnek rá arra, hogy bugyuta kérdőíveket töltsenek ki, amikre a nyugdíjasok (többnyire MSZP-FIDESZ) ráérnek."
Még a Kuruc.info is elismeri, te sügér. :)
Menj fel és olvasgasd a cikkeiket, nézd meg a kommenteket, hogy mennyire szidja most mindenki Vonát és a pártot.
Tudod, nem azt kéne látni, amiben hinni akarsz, hanem a tényleges valóságot!
Ott kezdődik, hogy tegyük fel a kérdést, hogy a Jobbik miért is néppártosodik?
Azért mert a kiábrándult emberek jelentős része elkezdett bízni a Jobbikban. Nem szélsőséges emberek, nem rasszista emberek! Kiábrándult emberek!
A baloldal mit mond? A kiábrándultság miatt erősödnek a szélsőségek, emiatt van több szavazója a Jobbiknak 2014-ben mint előtte. NEM! Ez nem igaz, az emberek nem lettek szélsőségesek, nem az emberek változtak!
Így muszáj a Jobbiknak alkalmazkodnia az újonnan ingyen szerzett szavazó bázisához!
ma 15:08
Hol mondtam, hogy nem szabad negatívumot állítani róluk?
Nektek két dolog létezik csak?
-démonizálás, esztelen lejárató propagandák
-párt éltetése, pozitív propagandák
??
Hol mondtam, hogy nem szabad negatívumot mondani róluk, én azt mondtam, hogy nem szabad démonizálni, mert ha démonizálod, annak van egy másik hatása is, ami tényleges negatívum, hajlamosak lesznek az emberek arra is azt mondani, hogy fúú hát ezt csak a hülye baloldal találta ki, mert kígyót békát kiált a Fideszre, mert már kínjában nem tud mit tenni!
NEM azt mondtam, hogy tilos a Fideszt kínosan érintő dolgokról beszélni, vagy megmutatni az embereknek, hogy mitől rossz a Fidesz, azt mondtam, hogy nem szabad DÉMONIZÁLNI!
A Fidesz azért ilyen erős, mert nincs ellenük hiteles alternatíva.
Ezért, nem másért! A többi párt sehol nincs hozzájuk képest, sem energikusságban, sem pedig értelem terén.
A baloldalunk annyival tud kampányolni, ha nagy ritkán éppen csinálnak valamit, hogy be kell fogadnunk egy csomó arabot, a Jobbik meg még ennyire sem mozdul meg, nincsenek az utcán, nem hall róluk senki semmit.
És ez a kettő a két legerősebb ellenzéki csoport.
Akkor meg? Mégis mit akarsz? Persze, hogy senki nem veszélyezteti a Fidesz hatalmát. Poshadt víz van és punnyadás, ha meg valaki (baloldal) mégis csinál valamit, akkor is csak baromságokat beszél.
Gondolj bele, azt terjeszti a baloldal:
-elnyomó diktatúrában élünk
-Afrikai életszínvonal van Magyarországon
-Mészáros Lőrinc ellopott millirádokat
-ha így folytatjuk, akkor pár év múlva Észak Korea színvonalon leszünk
Ebből mit fog leszűrni egy picit is értelmesen gondolkozó ember?
Azt hogy "bammeg ezek megőrültek"!
És hiába volt igaz a 4-ből 1, a kutyát sem fogja érdekelni!
ma 15:15
Na végre szerintem ugyan arról beszélünk! Akkor te is belátod, hogy a baloldalnak nem szabadna baromságokat beszélnie, démonizálnia? Mert csak maguk alatt vágják a fát?
Amúgy azzal egyet értek, hogy a poshadt álló víz miatt van ereje a Fidesznek, viszont ez nem egy statikus dolog, ezen lehet változtatni, csak fel kéne végre ismerni legalább a valós helyzetet, az lenne az első lépés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!