Magyarországon miért nem tüntetnek a magasabb bérekért, jobb munkakörülményekért?
Amikor külföldön voltam kiküldetésen feltűnt, hogy nem szakadnak bele az emberek a munkába.Sokkal ráérősebben, nyugodtabban dolgoznak.
Nem egy gája a munkahely.
Bőven belefér a munkaidőbe internetezni, kiugrani az okmányirodába,boltba, tartalmasan ebédelni...stb
Amikor még nem volt meg a diplomám, én is dolgoztam olyan helyen, ahol a főnök nagyon buta volt, kimentem volna 10 percre a postára és nem engedett ki.
Aztán, ott vannak a bérek, Magyarországon megalázóan alacsonyak a bérek.Vannak cégek, ahol nem, de ők inkább kivétel, mint az általános.
Mindennap tüntetni kellene,megbénítani az országot az állami alkalmazott vasutastól a könyvelőig.
21: Másnap nem is kell bemenni dolgozni, de közben a munkáltatók naponta sírják tele a médiát a munkaerőhiány miatt.
Most akkor mi van? Egyébként ne rugózz már ezen a hülye postán ennyire. Szélsőséges példa volt szerintem. Ezen kívül is van rengeteg probléma a magyar munkáltatókkal, az alap feketézésen kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!