Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem tüntetnek a magasabb bérekért, jobb munkakörülményekért?

Figyelt kérdés

Amikor külföldön voltam kiküldetésen feltűnt, hogy nem szakadnak bele az emberek a munkába.Sokkal ráérősebben, nyugodtabban dolgoznak.

Nem egy gája a munkahely.

Bőven belefér a munkaidőbe internetezni, kiugrani az okmányirodába,boltba, tartalmasan ebédelni...stb

Amikor még nem volt meg a diplomám, én is dolgoztam olyan helyen, ahol a főnök nagyon buta volt, kimentem volna 10 percre a postára és nem engedett ki.

Aztán, ott vannak a bérek, Magyarországon megalázóan alacsonyak a bérek.Vannak cégek, ahol nem, de ők inkább kivétel, mint az általános.

Mindennap tüntetni kellene,megbénítani az országot az állami alkalmazott vasutastól a könyvelőig.

2016. júl. 21. 09:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ma 14:08 Hát menj tüntetni , marhára fogja a munkáltatót érdekelni hogy te a Hősök terén tüntetsz a béred miatt. Holnap már nem is kell menned dolgozni. Kérdező te meg már nem arról beszélsz mint a kérdésben volt. Persze hogy ebédel az is aki gyártósoron dolgozik meg a mesteremberek is . Nálunk a munkahelyen gyönyörű étterem van . El is járunk oda. De a kérdésben nem ez volt. Nehogy már az természetes legyen hogy valaki munkaidőben jár postára vagy okmányirodába. És még a főnököd volt a buta hogy nem engedett el a postára? Jó hogy nem az ilyeneket nem munkaidőben kell elintézni. Nem hinném hogy az ilyesmit Németországban is megengednék. Ilyesféle dogokat nálunk jobbára a köztisztviselők tehetnek meg. Persze ennek meg az látja a kárát aki ügyet intézne.
2016. júl. 21. 17:54
 22/25 anonim ***** válasza:
igazad van kerdezo mindenkinek megkene allni es ugy tunteni napokig akkor lenne egy cseppnyi esely a valtozasra addig semmi. de ilyet a magyar soha nemfog tenni ettol ne felj. az hogy munkaidobe intezni a hivatalos bevasarlos stb dolgainak az kisse durva mar ne is haragudj. utalom az olyanokat akik ezt megteszik a munkahelyukon nagyon szomoru. azonnal kirugnam mindet . ebedelni kijarni?minden nap fottkajat enni ?ember nezzel mar szet itt az emberek 80%a nemtudja hogy 20.an mit eszik nemhogy kijarni etterembe megha lehetne is. szep lenne ha a nagy multik audi merci stb megallnanak 2 ora hosszara naponta szabadfoglalkozasra okmanyiroda etterem stb.... :D sztem kulfoldon se divat. nincs ezzel baj ledolgozzuk mi a 8 10 12 orat ki mennyit csak ertelmes bert kene kapnunk amit itt soha nem fogunk. a szalagmunkat ne vegyek at a robotok igy is munkabelkuliseg van nemhogy akkor. nagyon is sok embernek kenyeret resz az asztalara a szalagmunka. persze kell ertelmisegi ill fizikai dolgozo. nalunk is a nagyfonokok megtehetik ezt h mennek ide oda ruhapez kaja stb de ez nagyon kicsi szazalek. igen orszagos tuntetes kene a kozmunkastol kezdve az apolokon keresztul orvosokig mernokoknek mindenkinek. de kerdezo nyugodj meg ez magyarorszagon soha nem fog bekovetkezni inkabb kacsints kifele
2016. júl. 21. 18:58
 23/25 anonim ***** válasza:

21: Másnap nem is kell bemenni dolgozni, de közben a munkáltatók naponta sírják tele a médiát a munkaerőhiány miatt.

Most akkor mi van? Egyébként ne rugózz már ezen a hülye postán ennyire. Szélsőséges példa volt szerintem. Ezen kívül is van rengeteg probléma a magyar munkáltatókkal, az alap feketézésen kívül is.

2016. júl. 21. 20:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne rugózzak rajta? Ez volt a kérdésben
2016. júl. 21. 21:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Nincs ki megszervezze, mert a szakszervezeteket megveszi a kormány kilóra. Kivételt csak a tanárok képeznek, ők el is érték a végzettségükhöz és társadalmi megítéltségükhöz képest aránytalanul magas bért.
2016. aug. 20. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!