A Fidesz Balog Zoltánnal az élén ismét a Jobbik programját lopja, a cigány kérdésben is? Mit szólnak ehez a Fidesz fanok?
Érdenes elolvasni, hiszen sok helyen egy az egyben lelopja, sok helyen" 3 csapás" meg még dúrvább is!
Hogy lehet egy programot lopni? Elárulná valaki?
Van egy probléma, amire megoldást kell találni. Mivel a probléma nem változik (még a pártok szerint sem), ezért ezt nehezen lehetne lopni. Mivel egy problémára kevés megoldás van, ezért ezt se nagyon lehet lopni.
Hogy miként lehet lopni?
Úgy hogy a Jobbik amikor kiadta, akkor egyből rasszista lett!
MOST MIÉRT NEM MONDJÁTOK FIDESZESEK HOGY A FIDESZ RASSZISTA?
És tudod ciki a fidesznek ez, csak akik elvakultak azok nem látnak tovább. Perze a Fidesz többet hazudik mint ahányat Orbán lép, és a fele nem fog teljesülni.
És ami a legjobban bosszant, hogy mekkora arcal helyeselték a multik és a bankok megrendszabályzását, ami elengedhetetlen lenne, és ebben nem fognak 1cm sem lépni!
Szánalmas kicsihuszár Orbán.
Mert, máshoz nincs erőd és akaratod.Egyszerűbb zülleszteni a világot, mint értelmeset tenni érte!Szánalom vagy.
Mivan te jlentéktelen nevetséges senki, kb olyan mint Oebánc! Látod hogy a hazug pártocskád nagy nagy bajban lesz hamarosan?
Ezt hívják úgy, hogy "más tollával ékeskedik", undorító, akárki csinálja is, persze mivel saját programjuk nem volt (ami volt, azt nem lehet programnak nevezni), valami ötlet kellett, hát kéznél van a Jobbik.
Minden tiszteletem a józanságodé!
Én leírtam a véleményem, abban válaszolj érdemben.
Mivel ehhez az agyi képessigeid nincsenek meg, (talán szövegértelmezési problémáid vannak) ezért inkább nem vitázok veled.
Teljesen logikus gondolatmenetben írtam le a véleményem:
"Van egy probléma, amire megoldást kell találni. Mivel a probléma nem változik (még a pártok szerint sem), ezért ezt nehezen lehetne lopni. Mivel egy problémára kevés megoldás van, ezért ezt se nagyon lehet lopni.
Ha nagy a munkanélküliség, és fontos, hogy legyen több munkahely, akkor munkahelyeket kell teremteni.
Ha ezt valaki leírja elsőnek, és a másik kivitelezi, akkor lopás? "
Ha ezt nem érted, akkor sajnállak.
Látom, ti jobbikosok nem azon vagytok, hogy ebben az országban jobb legyen a helyzet, hanem csak mocskolódni tudtok, amit a hatalom megszerzésére akartok felhasználni.
Abszolút hiteltelenek lettetek már. Ilyen szimpatizánsi táborral, akiknek ez válasz: "Mivan te jlentéktelen nevetséges senki, kb olyan mint Oebánc! Látod hogy a hazug pártocskád nagy nagy bajban lesz hamarosan?".
Sajnálom, hogy ilyen emberek vannak ma Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!