A Fidesz Balog Zoltánnal az élén ismét a Jobbik programját lopja, a cigány kérdésben is? Mit szólnak ehez a Fidesz fanok?
Érdenes elolvasni, hiszen sok helyen egy az egyben lelopja, sok helyen" 3 csapás" meg még dúrvább is!
És akkor mi van?
Örülj neki jobbik fan, hogy a programotokból a kormányon lévő párt csinálni akar valamit.
örülni kéne, nem pedig provokálni.
És akkor mi van?
Örülj neki jobbik fan, hogy a programotokból a kormányon lévő párt csinálni akar valamit.
örülni kéne, nem pedig provokálni.
Tudod semmi bajom nem lenne vele ha felhasználnák ezt is belőle, ahogy már annyi mendent számbavettek.
Csak tudod annyira furcsa, hogy a médiában leszélsőségeznek valakit, és aztán .... érted!
De amlíthetnám a lejárató kampányt is, aminek semmi alapja nem volt.
Ha ezek valahogy nem lettek volna, talán az örömöm is őszíntébb lenne!
Innen látszik, hogy mekkora egy hiteltelen társaság a Fidesz, és mennyire örülök annak, hogy 19 év Fideszes mivolt után, átálltam a Jobbik oldalára.
Talán megérted!
Végre már rajtam kívül másnak is feltűnt,hogy a Jobbikot majmolja hirtelen népszerűvé válása miatt!!!
Álnemzetiskedik a zsindelytestvérpárt irányítása alatt!
Szerintem a közvéleménykutatásokkal van a legnagyobb baj.
Elmondom miért.Megkérdezik az embereket kire szavaznak.Ha nincs pártjuk akkor megkérdezik,hogy milyen változásokat szeretne,a legtöbb adott választ beépítik a pártprogramba,megválasztják a bólogató majmok a pártot,aztán 4 év múlva már senki nem emlékszik arra,hogy milyen ígéreteket tettek,és hogy melyik nem teljesült!!!
Hogy lehet egy programot lopni? Elárulná valaki?
Van egy probléma, amire megoldást kell találni. Mivel a probléma nem változik (még a pártok szerint sem), ezért ezt nehezen lehetne lopni. Mivel egy problémára kevés megoldás van, ezért ezt se nagyon lehet lopni.
Ha nagy a munkanélküliség, és fontos, hogy legyen több munkahely, akkor munkahelyeket kell teremteni.
Ha ezt valaki leírja elsőnek, és a másik kivitelezi, akkor lopás?
Elég érdekes gondolkodásotok van. Szerintem itt nem ilyen hülyeségekkel kellene jönni...
Ne legyen a cigányokkal probléma. Ha ez megvan, akkor mi a probléma? Te tényleg ilyen hülyeségekkel tudsz csak jönni?
Szerintem félig meddig igaza van a kérdezőnek.
- Persze, jó hogy tenni akar valamit a Fidesz, végre.
Viszont tényleg érdekes, hogy egy szélsőséges fasiszta párttól akik annyira radikálisak - van mit tanulnia a Fidesznek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!