Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Részletesen...

Jobbikosok! Részletesen elolvastátok pártotok programját, és ezután választottátok a Jobbik-ot?

Figyelt kérdés
Vagy néhány jól hangzó ígéret alapján ?Vagy mert a többiben már csalódtatok?Estleg mert olyan nagy hazafinak érzitek magatokat?Miért lettetek Jobbikosok,és miért fogtok rájuk szavazni?
2010. febr. 28. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Mszp-sek, FIDESZ-esek, elolvastátok pártotok NEM létező programját? Vagy mert képviselsz egy eszmét? Esetleg olyan nagy antifasisztának érzitek magatokat?
2010. febr. 28. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
5%

Létezik, csak tudod ez nincs kirakva a kurucinfóra

[link]

2010. febr. 28. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Igen,elolvastuk.Persze nem csak a program onmagaban adta a lokest.Jo lenne ha vegre Mo-nak egy" arravalo" miniszterelnoke lenne.Nem ilyen Gyurcsany-Bajnai-Orban fele kishitu senkik.En meg vagyok elegedve Vonaval,mindig tudja mirol van szo,intelligens nem beszel felre.
2010. febr. 28. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Az MSZP leírta magát, a Fidesznek meg nincs programja. Különben beleolvastam a 88 oldalukba is, és igencsak szimpatikus.
2010. febr. 28. 14:57
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Pfujj,mi a banatert lokte be az Mszp badarsagot.Mar ha meglatom a "jeluket" is emelygek.
2010. febr. 28. 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Már a program előtt is jobbikos voltam, mióta aktivista vagyok és sok emberrel találkozhatok,beszélgethetek(többek között Vonával is volt már alkalmam), látom, hogy tényleg őszinték,tényleg akarnak valamit, és nem úgy viselkednek velem, mint az alattvalójukkal, hanem mint egy magyar tásukkal...teljesen közvetlenül, megértik a mindennapi problémáimat, és meg is akarják oldani... mikor kijött a program, az csak megerősített,mert ahogy végigolvastam, rájöttem, hogy minden jelenlegi problémámra megoldást kínálnak, és nem csak az enyémre, hanem minden becsületes, magyar emberére...

és hogy mi garantálja, hogy ezek nem csak üres ígéretek? Az, hogy ők saját maguknak olyan gátakat szabnak, amik megakadályozzák,hogy olyanná váljanak, mint a jelenlegi parlamenti pártok...eltörlik a mentelmi jogot, a politikusbűnözést duplán büntetnék, ami pedig máris érvényben van náluk: a visszahívhatóság...ha valamely képviselő nem fog megfelelni a hozzáfűzött reményeknek, a választóik visszavonhatják a bizalmat és eltörölhetik azt az embert a politikából, akiben csalódtak... aki nem csak kívülről szemléli a dolgokat és nem csak mások véleménye alapján alakítja a sajátján, hanem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen és megismerje belülről is a pártot, az látni fogja, hogy milyenek valójában

2010. febr. 28. 14:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

elolvastam, kielemeztem, figyeltem mit csinálnak, néztem az interjúkat, olvastam róluk informálódom.

Nem értek mindenben egyet és nem mondom, hogy hibátlanok, de bennük látom egyenlőre a legjobban, hogy tudnának változtatni pozitív irányba, ha betartják a szavukat. A többi parlamenti párt már bebizonyította, hogy nem mond igazat.

2010. febr. 28. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
12%
Vona sem fogja betartani az ígéreteit,de azért ha akartok,szavazzatok rájuk.
2010. febr. 28. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
ez a te véleményed. ők ég nem bizonyítottak, hogy hazugok. kis jós.
2010. febr. 28. 15:05
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

Én régóta foglalkozom a politikával, 2 éve találkoztam a Jobbikkal. Azért vonzottak magukhoz, mert a problémákat a nevükön merték nevezni. Aki nem meri a problémákat még csak nevükön sem nevezni, hogy akarja őket megoldani? Bár az már nyilvánvaló, hogy a jelenlegi parlamenti pártok nem akarják... - igen, a Fidesz SEM AKARJA! Átolvastam már párszor a programjukat, nem csalódtam. Minden nagyon jó!

Hajrá Jobbik! Éljen Magyarország!!!

2010. febr. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!