Jobbikosok! Részletesen elolvastátok pártotok programját, és ezután választottátok a Jobbik-ot?
Létezik, csak tudod ez nincs kirakva a kurucinfóra
Már a program előtt is jobbikos voltam, mióta aktivista vagyok és sok emberrel találkozhatok,beszélgethetek(többek között Vonával is volt már alkalmam), látom, hogy tényleg őszinték,tényleg akarnak valamit, és nem úgy viselkednek velem, mint az alattvalójukkal, hanem mint egy magyar tásukkal...teljesen közvetlenül, megértik a mindennapi problémáimat, és meg is akarják oldani... mikor kijött a program, az csak megerősített,mert ahogy végigolvastam, rájöttem, hogy minden jelenlegi problémámra megoldást kínálnak, és nem csak az enyémre, hanem minden becsületes, magyar emberére...
és hogy mi garantálja, hogy ezek nem csak üres ígéretek? Az, hogy ők saját maguknak olyan gátakat szabnak, amik megakadályozzák,hogy olyanná váljanak, mint a jelenlegi parlamenti pártok...eltörlik a mentelmi jogot, a politikusbűnözést duplán büntetnék, ami pedig máris érvényben van náluk: a visszahívhatóság...ha valamely képviselő nem fog megfelelni a hozzáfűzött reményeknek, a választóik visszavonhatják a bizalmat és eltörölhetik azt az embert a politikából, akiben csalódtak... aki nem csak kívülről szemléli a dolgokat és nem csak mások véleménye alapján alakítja a sajátján, hanem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen és megismerje belülről is a pártot, az látni fogja, hogy milyenek valójában
elolvastam, kielemeztem, figyeltem mit csinálnak, néztem az interjúkat, olvastam róluk informálódom.
Nem értek mindenben egyet és nem mondom, hogy hibátlanok, de bennük látom egyenlőre a legjobban, hogy tudnának változtatni pozitív irányba, ha betartják a szavukat. A többi parlamenti párt már bebizonyította, hogy nem mond igazat.
Én régóta foglalkozom a politikával, 2 éve találkoztam a Jobbikkal. Azért vonzottak magukhoz, mert a problémákat a nevükön merték nevezni. Aki nem meri a problémákat még csak nevükön sem nevezni, hogy akarja őket megoldani? Bár az már nyilvánvaló, hogy a jelenlegi parlamenti pártok nem akarják... - igen, a Fidesz SEM AKARJA! Átolvastam már párszor a programjukat, nem csalódtam. Minden nagyon jó!
Hajrá Jobbik! Éljen Magyarország!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!