Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Részletesen...

Jobbikosok! Részletesen elolvastátok pártotok programját, és ezután választottátok a Jobbik-ot?

Figyelt kérdés
Vagy néhány jól hangzó ígéret alapján ?Vagy mert a többiben már csalódtatok?Estleg mert olyan nagy hazafinak érzitek magatokat?Miért lettetek Jobbikosok,és miért fogtok rájuk szavazni?
2010. febr. 28. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagy részét elolvastam, a szociális kártyával nem értek egyet, de a progijuk nagy részével igen.
2010. febr. 28. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy olyan part kell, amiben a tagok nem loptak szet magukat az elmult 20 evben. Tehat csak a Jobbik johet szoba. Az MSZNP-nek lehet barmilyen programja, senki nem hisz mar nekik.
2010. febr. 28. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy hogy miért?? Mit mondjanak? Azt, hogy tele van hazaszerető, önfeláldozó, igazságérzetben túlbuzgó emberekkel? Ugyan már... Az igazsággal nem lehet támadni. Ezért szippantanak egy kis füvet az szdsz-el és rögtön összehaluznak mindenféle rasszista dolgot.

Erről jut eszembe: Hallottátok a legújabb hírt? Állítolag Vona Gábor esténként a holdfénynél zsidó gyerekek vérét issza és a másik kezével közben cigány gyerekeket húz karóba!! Jujjj!! Terjesszétek oszt jólesz...

Hihetetlen, hogy mennyi idióta ember van...

Ezt csak megnézném:

http://www.youtube.com/watch?v=uubvWVW71WA

2010. márc. 1. 02:23
 14/14 anonim ***** válasza:
elolvastam Jobbik programmját és nekem nagyon szimpatikus! az MSZP nem jó. nem is tudom hány milliárd ft-t loptak Magyarországtól el.. a Fidesz egy fokkal jobb de nem az igazi,nem szeretem..sőt..! elég volt már az elmúlt 24 évből..bocsánat 28*-ból is elég lesz! remélem az emberek végre látni fogják ez egy rakás szar ez a mostani rendszer..remélem győzni fog az igazság! Szebb jövőt!
2014. ápr. 13. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!