Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Izraelre rossz idők köszöntene...

Izraelre rossz idők köszöntenek vajon?

Figyelt kérdés

Egyre többen támadják a cionistákat, ami csak nem a váletlen műve!

A derék Török miniszter elnök is kimondta, amit kikellett!

Mit mondott ez a derék török úriember a mellette ülő Simon Peresznek, Izrael elnökének. Egy moderált televíziós vita során, miután Peresznek lehetősége volt hosszan ömlengeni gázai "béketeremtésük" nagyszerűségéről, Erdogan úrnál elfogyott a cérna, levette fejéről a tolmácsgépet, és a következőt mondta:

- Peresz úr, Ön idősebb nálam. A hangja pedig túl erős. Tudom is, miért olyan hangos maga. Ez a maga egyik pszichológiai bűncselekménye. Az én hangom nem lesz olyan erős. De amit mondok, jól tudja. Amikor gyilkolásra kerül sor, maga nagyon jól végzi a dolgát. Tudjuk, hogyan lövetett és gyilkoltatott gyermekeket a tengerparton. A maga elnöksége alatt országának két miniszterelnöke is tett ilyet. Ők mondták ezeket a mondatokat is: "Boldogság tölt el bennünket, amikor tankjainkon, fegyverrel a kézben megyünk Palesztinába." És maga itt számokat sorolt. Én a neveket is tudom, ha valakit érdekel. Elítélem, aki tapsol ennek a kegyetlenségnek, azoknak, akik megölték ezeket a gyermekeket. Azok, akik tapsolnak ezeknek a gyilkosoknak, ugyanolyan emberiségellenes bűnösök. Az imént jegyzeteltem, de itt nincs lehetőségem, hogy kifejtsem ezeket... Kérem, ne szakítsanak félbe, amikor beszélek! Az Ótestamentum hatodik parancsolata így szól...

- Már ideje elengednünk az embereket vacsorázni - szól közbe a moderátor.

- Ne ölj embert! Ön pedig embereket öl! Még egy érdekesség. Gillart Asmanomin mondotta: "Izrael barbársága messze túlmutat az egyszerű gonoszságon." Avi Chalem, aki az izraeli hadseregben szolgált, s jelenleg az oxfordi egyetem professzora, külpolitikai szakértő, a Guardian brit napilapnak azt mondta: "Izrael az emberek szemében egy banditaállam."

- Nagyon szépen megkérem, most már tényleg...

- A davosi konferencia számomra véget ért, nem jövök el ide többé. Engem nem engednek megszólalni, Peresz viszont 25 percen át beszélt. Én csak 12 percet. Micsoda munka ez!

[link]

2010. ápr. 15. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
tudod, amikor meghallok ilyen adatokat, hogy 1500 palesztin gyermek vesztett életét, iskola ellen foszforrral támadnak, minden ipart lebombáznak, fallal kerítik be őket, a vizet megvonják tőlük és az alagutak az egyetlen élelemforrás miatt is háborognak és építkeznek akkor nekem az jut eszembe hogy ez az igazi koncentrációs tábor. rossz lehet szegénynek tel avivban lakni, amikor gázában éhen halnak a gyermekek
2010. ápr. 15. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
és ezt nem politikának hívják ami ott megy ellenük, hanem nagybetűs GYŰLÖLETNEK
2010. ápr. 15. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Fogd már fel, hogy ezt nem az átlagember csinálja. Az ismerősöm azt mondta, hogy az állam minden fillért a háborúra költ, nem azon vannak, hogy jobb legyen az emberek élete, mi ez, ha nem politika? Az állami vezetők csinálják. Tudja pontosan, mi folyik ott, és tudja, hogy ez rossz, de nem tud beleszólni. Menekül ő is. Most komolyan, ha ugyanígy ítélkeznének külföldön rólunk, te mit szólnál?
2010. ápr. 15. 23:12
 14/18 anonim ***** válasza:
nem sok tüntetést láttam a kormányuk ellen nem véletlenül. megkérdezéses statisztikák szerint a zsidók még szélsőségesebbek mint a jelenlegi kormány, gondolok itt főleg a telepesekre, amíg ő ott él és a munkájával izraelt támogatja addig a szememben cionista marad, bármilyen jó ember is én nem adnám a nevem semmiféle népirtáshoz
2010. ápr. 15. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
gondolom a barátod nem követi a zsidó vallást, hisz ha így lenne nem tartana téged barátjának a faji felsőbbrendűség miatt, ez már egy jó pont
2010. ápr. 15. 23:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mit követ, a mi barátságunk alapja a zene és a közös gondolkodás olyan dolgokról, amik mindkettőnknek fontosak. De amit elmondott, abban én nem kételkedek, hogy így is van. Nem lennék a helyében, és nem lep meg, hogy máshol keresi a jövőjét, és még fiatal, huszonéves, még van lehetősége.
2010. ápr. 15. 23:34
 17/18 anonim ***** válasza:
holmi tényekkel és számokkal ne hagyd magad megtéveszteni... ő aztán tudja milyen a nyomorban annak a palsztin kislánynak, amikor ők ingyen lakótelepeket kapnak amerikai milliárdokból holokauszt kárpótlásokból. én mindenesetre ha nem ért egyet izrael politikájával akkor rossz ember nem lehet, sok sikert kívánok neki, és remélem hogy ezután is a tehetsége nyom majd a latba a származása helyett!
2010. ápr. 15. 23:36
 18/18 anonim válasza:
a palesztinokat csak nem kell sajnálni!ősbuta ,terrorista allah áhbár nép!
2010. jún. 27. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!