Izraelre rossz idők köszöntenek vajon?
Egyre többen támadják a cionistákat, ami csak nem a váletlen műve!
A derék Török miniszter elnök is kimondta, amit kikellett!
Mit mondott ez a derék török úriember a mellette ülő Simon Peresznek, Izrael elnökének. Egy moderált televíziós vita során, miután Peresznek lehetősége volt hosszan ömlengeni gázai "béketeremtésük" nagyszerűségéről, Erdogan úrnál elfogyott a cérna, levette fejéről a tolmácsgépet, és a következőt mondta:
- Peresz úr, Ön idősebb nálam. A hangja pedig túl erős. Tudom is, miért olyan hangos maga. Ez a maga egyik pszichológiai bűncselekménye. Az én hangom nem lesz olyan erős. De amit mondok, jól tudja. Amikor gyilkolásra kerül sor, maga nagyon jól végzi a dolgát. Tudjuk, hogyan lövetett és gyilkoltatott gyermekeket a tengerparton. A maga elnöksége alatt országának két miniszterelnöke is tett ilyet. Ők mondták ezeket a mondatokat is: "Boldogság tölt el bennünket, amikor tankjainkon, fegyverrel a kézben megyünk Palesztinába." És maga itt számokat sorolt. Én a neveket is tudom, ha valakit érdekel. Elítélem, aki tapsol ennek a kegyetlenségnek, azoknak, akik megölték ezeket a gyermekeket. Azok, akik tapsolnak ezeknek a gyilkosoknak, ugyanolyan emberiségellenes bűnösök. Az imént jegyzeteltem, de itt nincs lehetőségem, hogy kifejtsem ezeket... Kérem, ne szakítsanak félbe, amikor beszélek! Az Ótestamentum hatodik parancsolata így szól...
- Már ideje elengednünk az embereket vacsorázni - szól közbe a moderátor.
- Ne ölj embert! Ön pedig embereket öl! Még egy érdekesség. Gillart Asmanomin mondotta: "Izrael barbársága messze túlmutat az egyszerű gonoszságon." Avi Chalem, aki az izraeli hadseregben szolgált, s jelenleg az oxfordi egyetem professzora, külpolitikai szakértő, a Guardian brit napilapnak azt mondta: "Izrael az emberek szemében egy banditaállam."
- Nagyon szépen megkérem, most már tényleg...
- A davosi konferencia számomra véget ért, nem jövök el ide többé. Engem nem engednek megszólalni, Peresz viszont 25 percen át beszélt. Én csak 12 percet. Micsoda munka ez!
Nagyon jól megmondta neki :) tetszik.
Szerintem izrael döntheti el hogy milyen idők köszöntenek rá, és túl fogja feszíteni a húrt, nagyon remélem. Mert ebből a "megölünk pár embert, mondunk pár vérlázítót, kiderül pár hatalmas botrány, aztán várunk hogy lecsendesedjenek a kedélyek és akik nem csendesednek azokat leantiszemitázzuk", már elegem van.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:48
még a végén megsajnálom szegényt... inkább a mérhetetlen nyomorral és szenvedéssel nézne szembe amit a palesztinok viselnek el több mint fél évszázada!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:48
erre a tudatlanságra azért nem találok szavakat... szeretnéd hogy linkeljek pár dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!