Te most élsz jobban vagy azelőtt?
Figyelt kérdés
A kérdés inkább az lenne hogy Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor kormánya alatt érzed jobban magad. Most a személyükkel ne foglalkozzunk. Tökmindegy milyenek. A lényeg itt most az hogy Orbán biztosabban élsz , könnyebben élsz vagy Gyurcsány alatt volt így? Lényegtelen az intézényrendszeri állapotok szempontja is most, lényeg melyiknél éreztél nagyobb bizonyzalanságot, melyiknél éreztél nagyobb kiszolgáltatottágot.
Én megmondom őszintén: akármilyen időket is éltünk, most sokal nagyobb bizonytalanságot érzek az életemben, mintha akkor a soksok gond ellenére egy picivel könnyebb lett volna nekem "picin" embernek az élet. Ti hogy érzitek, mer ez csak én vagyok? Szóval?
2016. júl. 11. 00:31
41/41 A kérdező kommentje:
Az öszödi beszéd nem negatív a baloldaliak számára. A beszéd rendelkezik mondandóval. Nem az amire használják az ellenfeleik, de most nem is erről van szó. A kérdés mondtam elszigetelődik a személyüktől. Én könnyebbnek éreztem egy kicsit az életem Gyurcsány alatt, nem tudtam hogy van-e így más is. Ez a kérdés.
2016. aug. 5. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!