Te most élsz jobban vagy azelőtt?
A kérdés inkább az lenne hogy Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor kormánya alatt érzed jobban magad. Most a személyükkel ne foglalkozzunk. Tökmindegy milyenek. A lényeg itt most az hogy Orbán biztosabban élsz , könnyebben élsz vagy Gyurcsány alatt volt így? Lényegtelen az intézényrendszeri állapotok szempontja is most, lényeg melyiknél éreztél nagyobb bizonyzalanságot, melyiknél éreztél nagyobb kiszolgáltatottágot.
Én megmondom őszintén: akármilyen időket is éltünk, most sokal nagyobb bizonytalanságot érzek az életemben, mintha akkor a soksok gond ellenére egy picivel könnyebb lett volna nekem "picin" embernek az élet. Ti hogy érzitek, mer ez csak én vagyok? Szóval?
Orbán alatt*
és mintha*
Bocs a hibákért
Akkoriban még iskolába jártam, tanultam, így csak az utóbbi évekről tudok a tapasztalataimról írni.
Szerintem most könnyebb boldogulni, mint a 2000-es évek végén, 2010 körül, a '10-es évek elején. Javult a helyzet.
3# Igy van. Tessek emberek itt van egy tipikus baloldali nyugdijas szavazo. A lelket, az orszagot, a magyar fiatalok jovojet eladna csakhogy nyugdij emeles legyen. Az ilyenek de fel tudnak idegesiteni. Tudod az en korosztalyomnak mar nem is lesz nyugdija, vagy ha lesz is tized annyit fogunk kapni mint most te, valoszinuleg gyogyszerre nem lesz penzunk, nemhogy kajara meg rezsire, kothetjuk majd fel magunkat amikor 40 ev mulva osszeomlik a nyugdij rendszer. Neked ehhez kepest arany eleted van.
Dehat a fiatalok es a jovo kit erdekel? Mert a tengernyi nyugdijas megtobbet akar, es ez a dilettans baloldal az en munkambol az en rovasomra, az en jovom eladasaval meg is adja nekik. Nem szeretem a Fideszt, de ez a baloldal ezerszer rosszabb. Nem kell megtobb nyugdijemeles, sot inkabb csokkenteni kene, es a jovobe fektetni hogy az en generaciomnak is maradjon oregkorara valami!!
Még szép hogy most a jobb.
Feriék szinte mindent hitelből csináltak.
A közmunka, de a családi adókedvezmény is nagy segítség.
"A lelket, az orszagot, a magyar fiatalok jovojet eladna csakhogy nyugdij emeles legyen."
Ő már ledolgozott egy egész életet, a háború után felépítette az országot, hogy neked legyen hova születned, tudjál hol lakni, tanulni.
Míg te a szájaláson kívül nem tudsz nagyon mit felmutatni, és még hülyeségeket is fröcsögsz...
A nyudíj rendszer nem omlik össze 40 év múlva, előbb bekövetkezik az 10-15 év múlva meglesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!