Tegnap este óta alhasi fájdalmam van. Főleg akkor amikor már egy picit hozzáérek a bal oldali herémhez még jobban fáj ha elengedem akkor úgy fáj mint azelőtt. Ez mitől lehet?
Ugy a doki nem sok mindent tud majd veled kezdeni.
Ha nincs tunet.... De nem veszithetsz, kerdezd meg.
Mielőtt elmentem volna dokihoz, jobban utánnanéztem és lehet, hogy here,mellékhere gyulladásom van.... az orvos a szokásos latin kifejezésejet hadználta amiből nem tudtam semmit kielemezni, de nem mondta, hogy mi bajom lehet... (Suprax antibiotikumot írt fel)
Csütörtökön kell visszamenjek
Első vagyok
Azért kérdeztem a köhögést, mert lágyéksérvre gondoltam, annak ez jellegzetes tünete. De úgy látszik nem az...Jobbulást!
Igen vannak esetek, mikor nem lehet egyszeruen eldonteni nehany tunetbol, hogy megis mi bajod lehet.
Ha nem erted mit mond az orvos, akkor kerdezz ra. Mit jelent ez magyarul? Ne felj tole! Nem harap. Elvegre o van erted nem te o erte! Ha te meghalsz neki kell utana megfogni a kapat, megfejni a tehenet....ha enni akar :)
Igazad van..legközelebb így fogok eljárni.... amugy vissza tért a hasfájás... (8évesen műtöttek lágyéksérvvel) van hasonló tünet mint
Akkor, de akkor semmi koze nem volt a heréimnek ehhez :/
Sok sikert es jobbulast!
Gyogyulj meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!