A kutyám este összeszedett egy sünt. Úgy döntöttem holnap este elengedem, mert szeretném megmutatni a gyerkőcöknek is holnap. Addig mit adjak neki? Az almát szereti? Eszik fogságban?
Gyerekkoromban apam allandoan sünöket vitt haza "megmutatni". Halalosan szomoru voltam, amiert nem tarthattam meg öket!
Vidd a gyereket allatkertbe inkabb.
Nekem is mindig "hozott" apám, én is meg akartam tartani kicsiként, de azért túléltem, hogy el kellett engedni. Jobb, mintha nem hozta volna. :)
Mi nem nagyon fogtuk meg, csak néztem. Ha jól emlékszem gilisztát adtunk neki és csendben figyeltük.
Úgy tudom tejet a közhittel ellentétben NEM kaphat és valóban mindenféle betegséget terjeszt sajnos az a kis aranyos állatka. Szóval azért megfontolandó, hogy kibírnák-e a gyerekek, hogy csak nézhetik, ha esetleg nem, akkor inkább engedd el a sünt, majd sikerült találni pár év múlva is.
Szerintem eszik almát is és a macskatápról már én is hallottam, hogy állítólag nagyon szeretik. Ha este elengeded akkor kibírja ezekkel.
Lehetőleg olyan helyen engedd el, ahol a kutya nem fér újra hozzá, mert mindketten megsérülhetnek.
Almát csak a mesében...
A kutyatáp jó, de ha el tudod különíteni kertes ház udvarában egy napig talál magának is kaját. Aztán engedd el szépen, hasznos állat a süni.
Bocsánat, hogy én is az almát írtam, azért bátorkodtam javasolni, mert egyszer régen még gyűjtöttem ilyen "csodálatos állatvilág"-szerű kártyákat és megvolt a házi sün is és az egyik képen éppen almát evett.
Pedig nem gagyi műfotók voltak, hanem a természetben fényképezték le őket.
Amúgy az alma miért nem jó neki? (Elnézést, hogy a kérdés alatt kérdezek.)
Elsö, vagyok, en ugy erzem, hogy jobb lett volna a sünnek es nekem is, ha apam nem hozta volna haza...
Lehülyezni egy embert, aki megossza veled gyermekkora egyik szomoru elmenyet, nem szep dolog!
En akkor 3-4-5 eves voltam, en akkor ugy ereztem, most 42 eves vagyok, termeszetesen ma mar maskepp latom a dolgot.
En egy GYERMEK nezöpontjabol mutattam meg neked a dolgot.
A sün nezöpontjarol meg nem is beszeltünk, de elmondom, hogy a sünnek ez egy borzaszto stressz es felelemmel, ijedtseggel jar.
A sün is erzö, gerinces, emlös elöleny, te meg allatkinzo vagy. Erröl ennyit. Ja, es a nekem adott valaszod nem vall tul magas ertelmi szintre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!