Van egy 3 hónapos német juhászom hogyan etessem milyen időközönként azt tudom, hogy 3 szor, reggel, délkörül, este! De időben pontosan mikor?
Figyelt kérdés
két étkezés között kb hány órának kell eltelnie?2013. máj. 2. 20:01
1/11 Bazseee_ válasza:
nem kell időre pontosan kutyát etetni sőt! a kutyának rendszertelen étkezés kell, mivel ragadozó gyomruk van , és azt javaslom hogy egy héten 3 étkezést hagyj ki vagy is imitáld el ,hogy az üres tálból eszel majd miután végeztél lökd a kiskutya elé az üres tálat, mutatván ,hogy ma ennyi volt a zsákmány én a "falkavezér" jól laktam, neked ma nem jutott semmi! gyorsan meg is tanulja ki az úr a háznál :)
2/11 Bazseee_ válasza:
mondjuk mivel még erősödni e kell lehet elég 1-2 étkezés is
3/11 zsuzsabazsa válasza:
Maradj a 3szori étkezés mellett. A kiskutya növésben van, nem szabad az ételt ennyi idős korban megvonni tőle.
4/11 anonim válasza:
Ahonnan hoztad, nem adtak tanácsot a tartásához?
Mit adnál neki enni?
Reggel-délben-este. Ez az átlagos időpont. Ezen belül kialakíthatod, te mikor tudod etetni. Némi eltérés nem fog gondot okozni. Hamarosan úgyis átáll napi kettő evésre.
5/11 Bazseee_ válasza:
nem tudom ki lehetett az a sík hülye aki lepontozott ,a drága sokat érthet a kutyákhoz :)
6/11 anonim válasza:
ma 09:45
Sosem pontozok, de nálad jogos volt a lepontozás, bárki tette is.
Kölyök kutyánál nem hagyunk ki sem kettő, sem több etetést, még nevelés céljából sem. Ha nem eszik, el lehet venni, de következő etetésnél ismét meg kell kínálni.
7/11 A kérdező kommentje:
első nem én voltam. de attól független nem mondasz hülyeséget mert utánna néztem amit írtál és tényleg így van de én 1 étkezést sem hagynék míg ilyen kicsi majd később
2013. máj. 3. 10:25
8/11 Bazseee_ válasza:
nyilván reggel és este is nagyobb adagot kapna , szerintem előnyösebb lenne addig tisztázni ezeket a dolgokat még kicsi és tej fogai vannak. majd ha azt veszed észre hogy a 7 hónapos német juhászkutyád morog rád amikor eszik akkor majd gondolj rám :D
9/11 A kérdező kommentje:
basszus idáig ezt nem is figyeltem amikor eszik és én belenyúlók a táljába elkezd rám ugatni meg ilyen morgás félét csinál most mi tévő legyek? Segítsetek lécci!
2013. máj. 3. 17:30
10/11 zsuzsabazsa válasza:
Vedd fel a tálat ülj le vele, húzd az időt. Várd meg míg elhallgat, aztán tedd le neki. Ha elkezdi megint, akkor újból ugyanazt csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!