Este 9-10-kor szoktam utoljára a kutyát levinni sétálni, de nem bírja ki reggelig, mindig úgy ébredek hogy megint ott egy folt . (? )
Figyelt kérdés
Pedig este teljesen kipisili magát.Lehet hogy szomjas éjjel,iszik,és talán ezért is,de hajnal 3-kor csak nem viszem le megint sétálni.(4éves) Mit lehetne csinálni hogy kibírja?2013. máj. 2. 07:17
1/24 anonim válasza:
Nem teszel ki neki éjjelre vizet.
3/24 anonim válasza:
És ez így ment 4 évig vagy mostanában kezdte el?Nem lehet, hogy direkt csinálja vagy már megszokta ennyi idő alatt, hogy ha éjszaka pisilnie kell akkor nem tartja hanem bepisil? Az nem létezik, hogy nem bírja tartani... Az én kutyám már 9 hetesen szobatiszta volt,pedig se éjszaka sem hajnalban nem járkáltam le vele, szóval egy 4 éves kutya is tudná tartani.Napközben ha otthon hagyod meddig bírja tartani?
4/24 A kérdező kommentje:
Utoljára estefelé kap enni,7óra körül.Ha anyámnál van néha,nagyon-nagyon ritkán fordul ez elő,ezt csak nálam csinálja.Egész nap vele vagyok nagyjából.Nappal is néha előfordul,de az inkább jelölés,mikor éppen a másik szobában vagyok,és éppen gondol egyet.
2013. máj. 2. 09:16
5/24 A kérdező kommentje:
Az is igaz,hogy nem percre pontosan van a lefelémenetel,hanem körülbelülre.Tehát reggel 7-8körül,aztán 1-2körül,amikor van dolgom,ez nem mindig ugyanúgy van.A másik,hogy új helyre költöztünk,itt talán most annyira nem vészes,de ez így akkor se jó.Ja,meg a mániája itt is az erkély.Nádszövet van belülről,azt nagyon szereti megjelölni.
2013. máj. 2. 09:20
6/24 A kérdező kommentje:
Ha Royal Canin szárazat eszik,attól mindig szomjas,ezért nem tudom jó ötlet-e éjszakára elvenni tőle a vizet.
2013. máj. 2. 09:21
7/24 anonim válasza:
evés után iszik aztán jólvan. Éjjelre ne hagyd kint neki a vizet és meg van oldva a probléma.
8/24 anonim válasza:
Éjszakára ne hagyj előtte vizet. Kaja ne legyen előtte sosem. A vacsora után iszik, utána már vegyétek el. Egyébként ha jelölget is (pl.: erkélyen ahogy írtad)az pedig a dominancia jele. A kutya a lakásban ne jelöljön, ha nem ő a "főnök".
9/24 anonim válasza:
az nem probléma, hogy nem percre pontosan mentek le, gondolj bele, amikor óraátállítás van akkor sem bírna ki egy órával többet ennyi erővel.
Viszont az, hogy jelöl is, más dolgokra utal, leginkább arra, hogy valami nincs rendben kettőtök viszonyával kapcsolatban.
10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom..ha rászólok,azért meghunyászkodik,de lehet hogy a barátjának tekint vagy hogy mondjam,mert mindig mellettem van : ha netezek,mellettem fekszik,ha alszok,akkor is valahova odakuporodik,ha fürdök akkor a szőnyegen heverészik,tehát folyamatosan együtt csinálunk mindent,de néha befekszik a házába is.Lehet ez lenne a gond talán,nem tudom.Oké,a vizet akkor elveszem tőle éjjelre.
2013. máj. 2. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!