Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Este 9-10-kor szoktam utoljára...

Este 9-10-kor szoktam utoljára a kutyát levinni sétálni, de nem bírja ki reggelig, mindig úgy ébredek hogy megint ott egy folt . (? )

Figyelt kérdés
Pedig este teljesen kipisili magát.Lehet hogy szomjas éjjel,iszik,és talán ezért is,de hajnal 3-kor csak nem viszem le megint sétálni.(4éves) Mit lehetne csinálni hogy kibírja?
2013. máj. 2. 07:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
akkor próbáld meg ezt a köteleset, mi ezzel keztük. Lehet venni amugy boltban is, nyomkövető poráz a neve, de szerintem olcsóbb a ruha szárító kötel. De otthon is elkezdhetetd gyakorolni a behívást, bemész egy másik szobába és hívod a kutyidat, ha jön mehet a jutalom falat. :)
2013. máj. 2. 10:36
 22/24 anonim ***** válasza:

Na, az hogy elrohan tőled, hogy a jelenlétedben hágna más kutyákat, hogy nem tudod visszahívni, az mind-mind ugyanannak a tekintélyproblémának az eredménye, aminek a bepisilés is.

Az egész viszonyotokat újra kellene értelmezni ahhoz, hogy ezt a helyzetet meg tudd oldani. Első körben nagyon ajánlom Jan Fennel Kutyapszichológia című könyvét, nem engedi linkelni ez a hülye oldal, de ha rákeresel megtalálod ingyenesen letölthető változatban is.

2013. máj. 2. 11:23
 23/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
Ha idáig fajultak a dolgok, akkor sztem egyedül nem tudod maradéktalanul helyrehozni a dolgokat...Egy házhoz járó oktató, vagy kutyasuli segíthet :)
2013. máj. 2. 13:07
 24/24 Hovarju ***** válasza:

Rendezd a köztetek levő viszonyt. Tiltsd meg a lakásban való jelölést is. (ha rendeződik a viszony, a jelölés is el fog múlni)

Ne vedd el tőle a vizet. Pláne most, hogy meleg van.

Szüksége van vízre, csak annyit fog inni, amennyire szüksége van.

2013. máj. 2. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!