Te most élsz jobban vagy azelőtt?
A kérdés inkább az lenne hogy Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor kormánya alatt érzed jobban magad. Most a személyükkel ne foglalkozzunk. Tökmindegy milyenek. A lényeg itt most az hogy Orbán biztosabban élsz , könnyebben élsz vagy Gyurcsány alatt volt így? Lényegtelen az intézényrendszeri állapotok szempontja is most, lényeg melyiknél éreztél nagyobb bizonyzalanságot, melyiknél éreztél nagyobb kiszolgáltatottágot.
Én megmondom őszintén: akármilyen időket is éltünk, most sokal nagyobb bizonytalanságot érzek az életemben, mintha akkor a soksok gond ellenére egy picivel könnyebb lett volna nekem "picin" embernek az élet. Ti hogy érzitek, mer ez csak én vagyok? Szóval?
Az idosek tisztelete nem azt jelenti hogy adsz nekik egy csomo penzt a kozosbol, azt jelenti hogy atadod a helyed a buszon, hogy a nagymamat, nagypapat meglatogatod, ha ugy van anyagilag is segitesz neki, vagy ha nem birja a laba elmesz helyette a boltba stb. Meg tudod indokolni barmilyen gazdasagpolitikai indokkal miert kene a nyugdijat az egekbe emelni es bevezetni a 13. havi nyugdijat?? Ez nekunk mitol lesz jo?
Es nem a Fidesz miatt mennek ki a fiatalok hanem amiatt hogy minek dolgozzon le MO-n egy egesz evet ha oregkorara ha nem marad neki nyugdij? Mert a baloldal amikor kormanyon esz nelkul osztogatta a kozvagyont erre, a jovo generaciot teljesen lesz*rva.
Ja es tanultam, van diplomam is amit szobadisznek hasznalok mert masra nem jo.
"Tudod az en korosztalyomnak mar nem is lesz nyugdija, vagy ha lesz is tized annyit fogunk kapni mint most te, valoszinuleg gyogyszerre nem lesz penzunk, nemhogy kajara meg rezsire, kothetjuk majd fel magunkat amikor 40 ev mulva osszeomlik a nyugdij rendszer. Neked ehhez kepest arany eleted van. "
szerinted neki van pénze kajára orbán nyló okoska. A magyarok 2 és fél millióan éheznek basz ki...
"Még szép hogy most a jobb.
Feriék szinte mindent hitelből csináltak.
A közmunka, de a családi adókedvezmény is nagy segítség."
Kérdező kedves!
Szerinted ezekkel van értelme leállni beszélgetni, mert nagyjából ezen a szinten van a Nép nagyrésze sajnos...
"Ja es tanultam, van diplomam is amit szobadisznek hasznalok mert masra nem jo."
lehet nem náci ideológiák a feminista XXI. századi irodalomban témával kellett volna szakdolgozatot írni
"Egyébként ha Fidesz trónrakerülésétől számoljuk a felnőttkort,akk msot 36 választásoknél 38 éves fickók sem tapasztaltaka két kormányon kívül mást. "
Én még 10 éves sem voltam, amikor azért tisztában voltam már a körülöttem folyó világgal úgy nagyjából közvetlen a rendszerváltás előtt.
Pont azért lep meg hogy sok vén hülye már arra sem emlékszik, hogy ennek az országnak volt olyan kvalitású nemzetközi szintéren is hatalmas tudású miniszterelnöke mint HORN GYULA.
Ja, le sz arom a pufajkásozást azt csurkánál meg torgyán doktornál meg orbán apukánál és a pici fiánál érdemes fölhozni inkább...
"Mert a baloldal amikor kormanyon esz nelkul osztogatta a kozvagyont erre, a jovo generaciot teljesen lesz*rva. "
Ja a mostani meg egyenesen elrabolja a NÉPtől egyenesen a saját meg a mocsadék cimboráig zsebébe hogy dögölnének éhen....A Magyar Népet teljesen lesz+rva
" le sz arom a pufajkásozást "
kedves kommunista józsef!
horn gyula nem azért volt pufajkás, mert mszmp tag volt, hanem konkrétan AVH-s végrehajtó, és szerepe volt 56 leverésében is
Én 36 éves vagyok...
kb 15 éve dolgozom.
És folyamatosan ugyan azon a szar életszínvonalon élek.
Tény hogy nem vagyok vezető beosztásban, egyszerű melós vagyok, de a fizetésem vásárló ereje semmit nem nött.
Az átlagos dolgozó emberek kormányoktól függetlenül folyamatosan alul fizetetettek, és ezáltal nem elégedettek, a nyugathoz képest szarul élnek, és nem látják hogy ez a közeljövőben megváltozna(pozitiv irányba)
Orbán-nak 1 pozitív intézkedése volt...
A családi adókedvezményi rendszer, csak hát azzal is az a gond hogy ha alacsony a fizetésed akkor hiába nem kell 10-20 ezret befizetned adóként még ugyanugy szarúl fogsz élni.
Magyarán amíg egy átlag nyugati 4-500 ezret keres forintra átszámolva, addig a 10-20 ezres adókedvezmény szart sem ér ha 120 ezer a nettód.
Vagyis folyamatosan szarul élek, elégedetlen vagyok mert nem fizetik meg a munkámat.
Ennyi!
"Ja es tanultam, van diplomam is amit szobadisznek hasznalok mert masra nem jo."
2 dolog, rossz diplomád van, a másik tanultnak lenni nem diplomák számában mérik.
Ha tanultál volna az iskolában, nem pedig melegedni jártál volna oda, akkor tudnád, hogy a fidesz az IMF hitelt egy euro és dollár alapú állampapírral váltotta ki. Amiben az vicces, hogy akkor 20 ft-tal. jobb volt a forint mindkét devizában.
Az állampapír fogalmát meg keresd ki a neten.
Igaz most nem a nyugdíjasoknak adják a pénzt, hanem a haveroknak. Matolcsy haverjainak, Vajnának, Rogánnak, meg Mészárosnak.
Igazad van, ettől tényleg jobb neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!