Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szavaz még a DK-ra?

Ki szavaz még a DK-ra?

Figyelt kérdés

A napokban hallottam hogy erősödik a DK és a támogatottsága kb 6%.

De ki szavazna még mindig Gyurcsányra?

Vagy aki a DK-ra szavaz majd, az megindokolná a döntését?

2016. júl. 7. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Én úgy hallottam, hogy lassan már az a szavazásra jogosult állampolgárok 136%-a szavazna a DK-ra, szóval nincs is értelme szavazást tartani, mindenki egyetért, hogy a DK kerüljön hatalomra és koronázzuk meg minden idők legjobb miniszterelnökét, Gyúrcsótány Ferencet Magyarország tejhatalmú uralkodójává!
2016. júl. 7. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Gyurcsányon kívül? Gondolom anyósa, felesége, meg tán a Toto kutya.
2016. júl. 7. 19:53
 13/22 A kérdező kommentje:

"Én úgy hallottam, hogy lassan már az a szavazásra jogosult állampolgárok 136%-a szavazna a DK-ra, szóval nincs is értelme szavazást tartani, mindenki egyetért, hogy a DK kerüljön hatalomra."

Szavazásra jogosultak 136%/a?

olyan is van szerinted?

2016. júl. 7. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Na most figyu kérdező. Ez egy újabb provokatív baloldal "alázó" kérdés amire oly sokat panaszkodom....... . Erre szoktam mondani hogy bár kétségkívül Gyurcsány sem Isten, de az meg lehet hogy Viktortól jobb. Ugyanis zemmel látható:

1. Gyurcsányt sátánnak kiáltják ki:

Mintha szórakozásból engedte volna a tömegoszlatást 2006-ban. Aki ezt gondolja annak szoktam javaolni gondolja át mi is történt ott....

2. Bolondnak kiáltják ki:

Az öszödi blabla, kiszivárgott de csak a felétől kevesebb. Amiben kínoa mondatok is vannak, és nehezen érthető miről szól. Ezt szoktam mondani hogy ki nem tudja, az hallgassa meg , hátha megérti.

Plusz erre jött a válság. Erre ráeresztették a lejárató kampányt, s a megalázás tökéletesen sikerült. Az ahgy az emberek nagyobb része látja őt az nem más mint a Fidesz leszámolása az akkori legkomolyabb ellenfelével. Példásan sikerült. Ebből kifolyólag ma nem sokan vagy legalább is kevesen vannak tisztában Gyurcsány személyével, pusztán gyűlölik. Eddig fel sem merült ez az összehasonlítás sokakban. De kezd ráébredni erre egy halvány rétege a társadalomnak, és bár nem imádja egyiküket sem mégis Gyurcsányt válsztja. Mert rájön erre:

Vannak gazemberek, és vannak nagyon nagy gazemberek. Rájön higy nem lehet eget isteníteni, egy másikat meg démonizálni. Ezért: tessék mostmár Orbánt kritizálni.

2016. júl. 7. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Orbán kritika: elítélem Orbánt, mert a nagyon gazember Gyurcsányt nem csukta még börtönbe.
2016. júl. 7. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Na 15-ös látom amit a Jobbikod mond nyakig benyeled.....:). Gratulálok. Fel nem akarja az ilyen fogni amit mondunk..
2016. júl. 7. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
A magyarellenesek.
2016. júl. 7. 22:43
 18/22 anonim ***** válasza:
#16, áruld már el, hogy a nagyon szűk körötökön kívül kit érdekel, amit ti mondtok? El vagytok ti szállva magatoktól.
2016. júl. 7. 23:17
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 és amit te és a jobbikod mondtok, az a potenciális f@sisztákon kívül érdekel vkit? Nem.
2016. júl. 8. 08:48
 20/22 A kérdező kommentje:

Kérlek hagyjátok abba a vitatkozást.

Térjünk vissza a lényeghez :)

A napokban hallottam hogy erősödik a DK és a támogatottsága kb 6%.

De ki szavazna még mindig Gyurcsányra?

Vagy aki a DK-ra szavaz majd, az megindokolná a döntését?

2016. júl. 8. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!