Miért van az, hogy ebben az országban szinte mindenki úgy van a politikával, hogy nem valamelyik pártra szavaz, hanem legtöbbször valamelyik párt ELLEN?
Az egyes pártok propagandái is arra építenek, hogy lejárassák az ellenfeleiket, nem pedig arra, hogy ők minél jobb életszínvonalat biztosítsanak a szavazóinak és az ország lakóinak. Kivétel nélkül minden párt ilyen. Addig feszíti a húrt, annyit lop amíg éppen el nem pattan és nem lázadnak fel ellenük, de így is meg tudják nyerni az emberek szavazatát, azzal hogy a másik oldal iránt még nagyobb gyűlöletet kelt az emberekben mint saját maga iránt.
Hogy süllyedt ilyen mélyre a politikai kultúra a mai Magyarországon? Miért van az, hogy még valaki egyáltalán elmegy szavazni ebben az országban?
Én teljesen szakszerűen és következetesen józan megfontolàsból a jobbikra szavazok:)
A többi ellenében ha úgy tetszik.Akàr.Vagymi.
Nem tudom, honnan veszed ezt!
Gyakorlatilag nincs ellenzék, mégis majdnem Fidesz 2/3 van.
Ezeknek az embereknek nem volt ki ellen szavazni!
Én is pártra szavazok és nem az ellen.
Megszokta a magyar ember, hogy a kormányt a feje fölé ültetik, és azok a feje felett döntenek.
És most is ez van. Így kénytelen azt a formációt választani, amely szerinte a legkevesebb bajt hoz a fejére.
Az egész politikai látásmód kicsavart, de amíg ilyen a felhozatal, változás nem várható.
"Az egyes pártok propagandái is arra építenek, hogy lejárassák az ellenfeleiket, nem pedig arra, hogy ők minél jobb életszínvonalat biztosítsanak a szavazóinak és az ország lakóinak."
Gyakorlatilag a saját kérdésedet válaszoltad meg, ha gondolatban kicsit tovább visszük: Nem tudják az életszínvonalat jelentősen növelni, mert erre egyszerűen nincs mozgásterük. Ha mondjuk szembeállítod azt, amit egy kormány eltud érni tárgyilagos pozitívumot azzal, hogy a személyes sérelmeidet megtorolja az előző kormányon, akkor valószínűleg az utóbbi fog győzni. Ezért szavaznak indulatból az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!