1/29 anonim válasza:
Én rájuk szavaztam, most meg öngyilkosságra készülök.
2/29 anonim válasza:
Én....biztos hogy nem! Eddig sem tudtak hülyének nézni ezután sem fog menni. De aki mondjuk 2010 előtt bekajálta hogy "elszámoltatás" meg "rosszabbul élünk mint 4 éve" dumákat az most is megszavazza majd őket 2018-ban. Ja, és pont 10 éve nem mer Orbán Viktor senkivel sem kiállni vitázni. Még is mire szavazzak? Arra amit 2014-ben elmondtak hogy a programjuk: "folytatjuk!".
3/29 anonim válasza:
Nem tudom kire fogok szavazni, de mond: van jobb párt akikre érdemes? Mert én nem tudok egyet sem.
4/29 Alain Delon válasza:
Kategória: Egészség » Mentális egészség. Kösz.
5/29 anonim válasza:
nekem az ismerőseim körében leginkább a városban lakó idősek és a jómódúak szavaztak/szavaznának a fideszre.
míg a kisebb faluban élő ismerőseim inkább jobbikosok(idősek is,gazdagok is). gondolom mert tökük ki van már a rengeteg nem napon barnulttal.
amúgy még a fiataloknál látom, hogy inkább a jobbik felé húznak. mondom, időseknél csak falun ismerek jobbikosokat.
mszpre meg leginkább az szavaz, aki utálja a fideszt de nagyon és csak azért is.
szerintem ez a három pár
6/29 anonim válasza:
Senkire nem szavazok régóta, nem éri meg az utat és az időt. Annyira nincs hitele a magyar politikának hogy egyenesen csicskaságnak tartom azt hogy elmenjek szavazni. Az a kép jut az eszembe, amin egy birkának választania kell a farkas és a róka közül.
10/29 anonim válasza:
Kérdezd Kubatov urat, név szerint megmondja neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!