"Ha LMP vagy MSZP nyer akkor tuti rengeteg bevándorló lesz az országban."
A balos pártokban sem volt összhang migránskérdés terén. Az LMP is inkább csak szállította volna a migránsokat, annyival megspékelve, hogy a nyomkövető ötlete is felmerült. Ezzel ellentétben az MSZP a letelepítésre és befogadásra hajazott.
Szóval vannak lényeges különbségek, ezért sem értem, hogy miért teszed őket egy kalap alá. Bár olyan szempontból értem, hogy ők azok akik inkább a nyugati gondolkodás felé húznak, míg a Fidesz és a Jobbik ellenkezőleg.
Én biztos nem. Csak sajnos nincs értelmes alternatíva, mondom úgy, hogy én sosem voltam Fidesz szavazó.
Az, hogy miért nem tud egy épkézláb ellenzéki párt létrejönni, az csak egy kifogás, hogy a körülmények, stb. Nincsenek megfelelő emberek az ellenzékben, ez a baj.
A Jobbik hiteltelen, nincs szakértői gárda mögöttük, felőlem folytathatják a cukiság kampányt, de kormányon úgy is kibújna a szög a zsákból.
MSZP: leszerepelt, képtelen megújulni.
DK: csak az elvakult fineszgyűlölők szavaznak rájuk, Gyurcsány elriaszt egy csomó fiatalt.
EGYÜTT: MSZP és DK átfedése, de ők is csak lózungokat mondanak.
PM: Szinte nem is léteznek.
LMP: Jó az elképzelés a zöldpolitika fele, de ők sem hitelesek.
Az ellenzékkel az a gond, hogy annyi nem elég, hogy Orbán mondjon le. Tegyük fel, hogy nem Orbán nyert 2018-ban (amire ha tetszik, ha nem igen kevés az esély, főleg ha a menekültválság elhúzódik), akkor utána mihez kezd az új kormány?
Utolsó: az LMP, és a PM szinte miért is van hogy szinte "nem is léteznek?"
Egy országnak olyan vezetője van amit megérdemel.
Há' úgysincs jobb. Barom állatok! ...és kötelező szavazni?
Szerencsére nem, majd szavaznak úgyis a románok meg a horvátok meg a mittudoménkicsodák mint legutóbb (is), meg mint azelőtt még este tizenegykor is amíg nem a fidess "nyer", azt hamiskásan elkornyikálják a Himnuszt...
Ennyi...
Egyébként 3 szél májashurkáért megveszik a szavazatokat, bár ha ezekre öten szavaznak akkor is kétharmaduk lenne.
De hogy ilyen rombolás után amit a Katrina hurrikán is megirigyelne nem is értem hogy hogyan.
Tizedennyiért a Gyurcsányt már fölnégyelték volna az tuti
Én nem mondtam hogy a Gyurcsány a hibás ezért is, hiszen már 6 éve a Fidesz van hatalmon. A Fidesznek sokkal több lehetősége volt adott a 2/3-al, mint eddig bármely kormánynak, Horn-kormánynak is volt 2/3-a, de ott koalícióban volt egy létező, akkor még társadalmi bázissal rendelkező párttal, SZDSZ-szel. Ezzel szöges ellentétben a 2010 óta a FIDESZ-é minden. Hiába mondják a KDNP-t mint "koalíciós partnert", gyakorlatilag nem is létezik. Fidesznek egyszerűbb dolga van ilyen szempontból, mert egyedül kormányoz és nincs komoly ellenfele.
A szavazók sajnos tejjel, 1 kiló krumpival is megvehetők.
" Az neked jó Fidesz politika, hogy Andy Vajna féle TV2 folyamatosan rúgdossa ki az embereket a televízióból?
Őszintén? Nagyon nem érdekel, hogy kit rúgnak ki a tévéből, és ki van a tévében. Nem nézek tévét, nem butítom magam ahogy te csinálod..
Neked jó a Vasárnapi bolt bezárás, mert ezzel újabb emberek kerültek utcára a TESCO-ból?
Csak megjegyzem régen sem voltak nyitva vasárnap az üzletek, és ahogy régen most sem vasárnap vásárolgattam. Azt, hogy kit rúgtak ki a Tescoból ez sem érdekel. Sok ember elvesztette a munkáját valami okból kifolyólag, és sokan nem az Orbán kormány alatt.
Neked az jó Orbáni politika, hogy húsevő baktérium viszi elfelé a betegeket a kórházakban? "
Na ezt a hülyeséget meg te hitted el mi??? Osztzod az észt, holott te is ostoba módon mindent elhiszel amit mondanak.
De ez a te dolgod. Az én dolgom az, hogy olyanban higgyek amit én jónak látok, és nem egy ilyen alak mint te fogja nekem megmondani.
25-ös: Te mikor voltál utoljára kórházban?
Sajnos tényleg sok a kórházi fertőzés....
Más, a nagyapámat tavaly bevitték kórházba tél közepén és egy vékony, semmit nem érő lepedőt adtak neki takarónak.
Téged nem zavar, hogy fizeted a TB-t , az egészségügyi járulékot és cserébe örülsz ha nem halsz bele egy egyszerű kórházi kezelésbe?
Arról nem is beszélve mennyi műhibaper van.
@25:
orbán lenyúlt és megzsarolt és hülyének nézett (MANYUP)
Ha semmi mást nem néznénk, ez önmagában is elég lenne, hogy ne rájuk szavazz.
@22:
"Mit kezdene az új parlament?"
Elöször is a hatalom nem orbán kezében lenne, ami már egy eszméletlen elörelépés.
Elõször is mindent meg kellene vitatni rendesen, a döntések sok gondolkozás után születnének, és nem csak egy (feltételezhetõen elmebeteg) ember agymenései alapján.
Ha meg végképp nem tudnak dönteni, felbomlik a parlament, nem tragédia. A hatalmi vákumban a nagyon várt értelmes alternatíva könnyen megjelenhet.
Én biztosan nem. Amúgy érdekes lesz, mert most menni fognak majd a közvélemény kutatások, hogy ki kire szavazna.
De azokat, akik most még iskolapadban ülnek (jelenlegi 10. osztályosok és onnantól fölfelé), meg sem kérdezték. Ők azok akik most szívnak a sz@r oktatás miatt, és ők azok akik majd szavazhatnak.
Most jöhetünk azzal, hogy a sok takony kölyök azt sem tudja mi van körülötte, de azért nem kell mindenkit hülyének nézni. Elismerem van köztük sok lökött gyerek, aki nem bír magával. DE a többsége igenis normális, és tudja hogy mi zajlik körülötte.
"Elöször is a hatalom nem orbán kezében lenne, ami már egy eszméletlen elörelépés."
Nem vagyok Orbán párti, sőt...! De ez azért nem így működik. Úgy gondolom, hogy mérsékelt pártot kellene most már kormányra ültetni, mert ha mást nem is, de egy semleges tendenciát feltudnának tartani, mellőzve azt az agymosás és törvény módisítás sorozatot, amivel már 6 éve nézünk szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!