Én rájuk fogok szavazni.
Miért?
A Jobbik sajnos nem elég erős és mostanában nem annyira hallani őket, csökkent a népszerűségük is ahogy hallom.
Az MSZP azonban valamilyen oknál fogva erősödött és szerintem azért kell elsősorban tenni, hogy a nemzetromboló balliberálisok ne kerüljenek ismét hatalomra!
Orbán szerintem nem rossz vezető és szerintem ő marad 2018-ban is az elnök. Ő fontosnak tartja a nemzeti érdekeket, látszik, hogy próbál tenni a Nyugat(Eu,Usa) nyomása ellen de sajnos nehéz dolga van.
Azt javaslom, hogy akinek szintén fontosak a nemzeti érdekek az tartsa hatalmon a Fideszt(mármint rájuk szavazzon) vagy szavazzon a Jobbikra!
Nem hagyhatjuk, hogy Gyurcsányék átvegyék a hatalmat és ismét terrorban tartsanak minket!
A Fidesz jó döntéseket hozott migránskérdésben, valamint csökkentette a rezsit stb.
Egyes dolgokat helyre tett de nehéz dolga van!
Szavazzon rá a fekete gyász!
Inkább az LMP-re szavaznék legszívesebben!
Aki azt mondja, hogy csak azért szavaz a Fideszre,mert "Nincs jobb párt", én azt mondom, mindenki szépen emelje fel a kis "púzókáját", és tessék menni szavazni az LMP-re!!!
Ez a párt lehet, aki megérdemel egy esélyt, csak fel kell állni és menni szavazni!
A Fidesz végérvényesen leírta magát és bizonyította be, hogy alkalmatlan a kormányzásra!
Bár nem sok mindenben értek egyet amit a Fidesz művelt, de bevallom a migráns helyzetet nagyon is jól kezelik. Ha LMP vagy MSZP nyer akkor tuti rengeteg bevándorló lesz az országban. Hiába mondják sokan, hogy csak átutazóba lennének mert cél nem Magyarország. Lehet, de mivel jár ez az átutazás? Én nem akarom megtudni..Szóval LMP vagy MSZP tuti kizárva az én esetemben.. Szavazni biztos fogok, mert aki nem szavaz annak nincs joga szidni a rendszert, végül is nem tett érte semmit vagyis nem szavazott. Azért is fogok szavazni, mert ha nem szavazok akkor lehet a nem szavazásommal az mszp-nek vagy lmp-nek kedvezek.
De, hogy kire még nem tudom, majd akkor eldöntöm.
ma 21:22
Mit beszélsz te, majomember?
Mikor terrorizált minket Gyurcsány és mivel, amikor ők voltak kormányon?
Milyen rezsit csökkentett Orbán?
Migráns politikája egy kalap szärt sem ér, mert hiába a drótkerítés, ha a migrének elvágják, vagy van más módja, hogy juthatnak be az országba...
Tömegközlekedéssel, kamionnal, autóval!
Akkor megvédett minket Orbán?
NEM!!!
ma 23:03
Te is nagy hülyeséget mondtál, öregem, elárulom, miért!
Te azt kitől hallottad, hogy az LMP az összes migránst befogadná?
A másik nagy hülyeség amit mondtál, hogy a nem szavazásoddal nem az MSZP-nek kedvezel, hanem ennek a szélhámos, gátlástalan Viktorra!
Az neked jó Fidesz politika, hogy Andy Vajna féle TV2 folyamatosan rúgdossa ki az embereket a televízióból?
Neked jó a Vasárnapi bolt bezárás, mert ezzel újabb emberek kerültek utcára a TESCO-ból?
Neked az jó Orbáni politika, hogy húsevő baktérium viszi elfelé a betegeket a kórházakban?
Mit tesz ez ellen Viktor?
SEMMIT!!!
A nyaloncok nem látják a valóságot. Nekik Viktor dicsfényben lebeg. Tök mindegy mi történik. Ha ellopják a pénzét, akkor is boldogan tapsol, mert ő hisz!
A migrikről meg annyit, akárki lett volna hatalmon, akkor se lennének itt, mert nem ide jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!