Nincs ám cigány bűnözés?
most rabolták ki a rokonomat
letámadták és elvették a táskáját
gratulálok nekik
remélem elkapja őket a rendőrség!
Szeged, Kárász utca, este 7 óra,
egy ismerősömet, ezen a szinte nappalnak mondható időbe szúrt kézfejen egy cigány+bandája,(ez Szeged legzsúfoltabb helye) sztem még mázlia is van, hogy csak ezt találta el, mert a teste előtt volt.
Amúgy anyit csinált hogy pofánvágta a retkes cigányt, mert az belecsípett az barátnőjének(ismerősöm bnőjének) a seggébe, mert ő megteheti, erre körül állták, hogy mit képzel, felészurt és elrohantak.
A srác nem tett feljelentést, mert úgy érezte a rendörség kétségbe vonná a szavát, csak azért mert rocker, és bakancsa van és nagy haja, és biztos ő szította maga ellen a sok retket.
mellesleg, én dobócsillagot fogok magamnál hordani, 2m röl egész jól eltalálok vele egy fej méretű tárgyat;)
má csak vhogy be kell barkácsolni a kabátom belesejébe.
Engem is raboltak már ki cigányok Pesten. De nem cigányok is, kétszer. Ezek alapján én azt mondanám, hogy ha van olyan, hogy cigánybűnözés, akkor van fehérbűnözés is.
Így én azt mondom, hogy vannak cigány és nem-cigány mocsok emberek, akiken átmennék a tankkal... de nem a bőrszínük miatt!
elég volt...
belőlük is
a tutyi mutyi rendvédelemből is
a jogvédőkből is
mindenkiből és mindenből
már ölni tudnék ha meghallom a rasszista szót
nem igaz mi is normálisan szeretnénk élni mi az egyszerű normális dolgozó emberek...
"akkor van fehérbűnözés is"
van de ez most ez cseppet sem vigasztal
PEdig biztosan nem a kézfejére célzott.
A mi gyerekeink mibe fognak felnőni? Minden napom rettegés lesz, vajon éppségben hazajönnek? Hiába kezdtem el küzdősportra járni, hiába lesz nálad dobócsillag, ha ezek csapatostúl mászkálnak. Vagy mi is összefogunk vagy ezek elevenen fognak megnyúzni.
Élősködő hitvány férgek. Lopnak, csalnak, hazudnak, garázdálkodnak, gyilkolnak, kötekednek.
Persze lehet mondani, hogy a fehér emberek között is van bűnöző, DE AZ ARÁNY KISSÉ MÁS!
tegyük fel elkapják őket
mit kapnak?
jön az ombudsman aztán ejnye bejnye
de az át élt "élményt" megmarad
azt nem intézi el az ombudsman
féljen az ember ha kimegy az utcára?
vagy mi van
hogy fajult el a helyzet idáig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!