Újabb cigány terror, ugye nincs cigány bűnözés?
Saját portája előtt vertek agyba-főbe vasárnap egy sarkadi férfit, a támadók cigányok voltak – értesült egy olvasói levélből az MNO. A helyi rendőrkapitányság már ismeri is a tetteseket....
A Jobbikhoz fordult a cigányok által Sarkadon megtámadott ember fia, levele eljutott a Kuruc.infóhoz. Két levele következik, időrendben; az első tegnapelőtt, 28-án éjjel, a második tegnap este kelt...
természetesen ezt is a kuruc.info fújta fel és találta ki...
csak sajnos egy ember majdnem maghalt... és valószínűleg maradandó sérülései lesznek.... hát így állunk ma Magyarországon
de azért felrakok még egy linket akinek nem felel meg a kuruc.info
akinek ez se felel meg annak a google a barátja
mocskos g.ci cigányok csak ezt tudják.3-4 en rámennek az emberre és addig verik míg intenzívre kerül vagy meg nem hal!
Mocskos tetűk persze 100 % hogy egy nevetséges "büntetéssel"
megússzák és élik tovább a törvénytelen életüket!
hát ez csak megélhetési bűnözés... és hátrányos helyzetűek
1 ejnye-bejnye és el van intézve...
de ha valaki csúnyán néz rájuk hogy ezt azért mégse kéne azt rasszizmus vádjával kivégzik....
Hát ez az, Mikor végre megtisztul a szeméttől az ország...
Rohadjanak meg!
Remélem jó sokáig lesz a jobbik...
„Az onokám, Editke a szomszédjába' lakik a magyarnak, aki gondolom nem bírja a romákat, mert már többször is lefényképezte, hogy a kerékpárút mellett parkolt a kocsijával. Vasárnap kiszaladt az onokám kutyája, az ember meg lemocskolta, lecigányozta és egy bottal kongatta, ezért kezdődött a verekedés” — adta elő Oláh Károlyné.
Igen , Sarkad jórészt cigányok lakta település.
Én egy olyan településen élek, ahol szép számban vannak cigányok, és előszeretettel szólnak oda bárkihez aki elmegy mellettük, és szeretnek kötekedni bármi ok nélkül.
Velem is előfordult már, és szívesen adtam volna neki egy maflást, dehát ugye mivel csordában járnak, inkább nem is szóltam semmit, csak tovább mentem.
Én már ezért sem fogom őket elfogadni soha a büdös életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!