Miért nem tesz semmit a Fidesz a bűnözés ellen?
Tény, hogy van elég tennivalójuk, de a növekvő és már fojtogató bűnözést mégse kellene figyelmen kívül hagyni.
Szerintem fogalmi zavarral küszködnek. A cigányellenesség letörése alatt azt értik, hogy nem szabad megbüntetni a cigány bűnözőket. Ezt a cigányok is tudják és szabadon garázdálkodnak mindenhol.
Én pedig úgy tudom,hogy az átlag utcai rendőr tehetetlen,mert neki is ugyanúgy fentről osztják az észt.
A felettesei, meg nem nehéz kitalálni,hogy kinek a s.ggét nyalják..
Szomorú tény,de ez van.
A Fideszre szavaztam, de minek?
Gyáva férgek akik nem mernek fellépni a tényleges problémák ellen, hanem inkább a magyarok életét nehezítik meg jobban.
Soha többé nem kapják meg a szavazatomat.
És nem azért, mert nem tartják be a választási ígéreteiket, hanem mert gyengék.
13:05
A Fideszre szavaztam (...) nem mernek fellépni a tényleges problémák ellen
A másikok jobbak voltak ? Akkor is hőzöngtek a cigányok. A különbség az, hogy az MSZP idején beletörödtünk, addig a Fidesztől elvárjuk a rendcsinálást.
12:57
> Én úgy tudtam eddig a rendőrséget tartjuk fent a rendrakásra és nem a Fideszt
Hol voltál amikor az értelmet osztották ? A rendőrség nem állam az államban, a tennivalóit a belügyminiszter határozza meg, aki a Kormány tagja.
12:59
> Én pedig úgy tudom,hogy az átlag utcai rendőr tehetetlen...
Ki beszél itt az átlag utcai rendőrről ? Olvasd el a címet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!