Mit fog tenni a fidesz a kissebségi bűnözés ellen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 21:16
1/21 anonim válasza:
Nem tudom. De szerintük nincs kisebbségi bűnözés. Így hát valószínű, nem is fognak foglalkozni vele.
2/21 anonim válasza:
Ugyanazt mint a rendőrök: Félni fog.
3/21 anonim válasza:
majd imádkozik
és jönnek a nagy lelkifröccsök a hírTV n ahol könnyes szemmel mondják nincs cigány bűnözés
esetleg Csintalan még jobban anyázza a fidesz választópolgárait akik kérdeznek
4/21 anonim válasza:
Valaki magyarázza már meg, mert egy időben tényleg divatvolt hangoztatni, honnan jött ez: "Magyarországon nincs cigánybűnözés"
5/21 anonim válasza:
Még több segélyt ad nekik (de csak a problémásaknak, aki kitör abból a világból, azzal nem fog foglalkozni)...
6/21 anonim válasza:
Pedig épp annak nem kéne adni aki bűnöz.
7/21 anonim válasza:
a cigányok nagy része fidesz szavazó.
tehát szerinted?
8/21 anonim válasza:
21:38 - Én ezt tudom, de azt is, hogy a politikus annak kedvez, aki rá szavaz, mert a politikus egy undorító szörnyszülött, legalábbis Magyarországon...
9/21 anonim válasza:
Akkor a legnagyobb bűnöző a politikus.
10/21 anonim válasza:
Semmit, a szavazatokért még több segélyt fog nekik adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!