Valóban a cigány-bűnözés ellen erősítik a rendőrséget?
Mivel sejtem a a válaszokat, előre válaszolok sok olyan válaszadónak, aki még nem is válaszolt a kérdésemre:
érdekesek vagytok ti szabolcsiak, ózdiak, miskolciak stb. én Budapesten élek, és a 6-7-8-9 kerületben mozgok, és mint köztudott ezekben a kerületekben él a legtöbb cigány, talán nagyobb arányban mint Ózdon, vagy Szabolcsban, vagy Miskolcon. Nem vagyok sem cigány sem cigány-származású. Itt, ahol élek, nem nagyobb a bűnözés, mint régen volt, ja, és régen is a 9-ben laktam a Mester utca környékén, ami nem fehér negyed.
Szerintem Ti mindannyian félreértitek OV renderősítő intézkedéseit. OV nem a cigányoktól fél, és nem a cigányok ellen erősíti a rendőrséget.
OV az ő ellenségeitől fél, és azok nem a cigányok, azok származástól teljesen függetlenek.
Ez a cigány-bűnözés, csak porhintéses duma a szembe, a valódi ok nem ez.
Megállapítottam kedves válaszadók, hogy szemeitek előtt köd van, nem láttok tovább az orrotoktól. Pont ilyen embereket vezet a fidesz, de még a jobbik az orruk után, vagyis bedobja a köztudatba a cigány-bűnözést, a háttérben pedig egészen más célok vezérlik a rendőrség megerősítését.
Az lenne a kérésem kedves válaszadók, hogy hagyjátok ezt a süket cigány-bűnözéses dumát, és próbáljuk meg felfedni a valódi okát a rendőrség megerősítésének. Ki tudja mi mozog az Orbán Viktor fejében? Engem a válaszokban inkább az ilyen gondolatok érdekelnének.
Köszönök előre is minden választ.
Aki nem a kérésemnek megfelelően válaszol, és elkezdi szajkózni az agyoncsépelt fideszes, kdnp-s, vagy jobbikos mondatokat, azt mindet könyörtelenül lepontozom, inkább ne válaszoljon egyetlen habzó szájú, nyálköpdöső morvai krisztina követő, sem jobbikos vagy fideszes, sem pedig álszent keresztény kdnp-s.
Csak értékes és higgadt válaszokat várok, legyen egy db. válasz, de az legyen értelmes.
Még egyszer mondom, nem kell sem a budapestieket ócsárolni, sem a nemzetiségeket, sem senkit. Ne koptassa az ujját az aki köpködni akar.
Nem célom sok választ kapni, ha nem tudsz értelmesen válaszolni, inkább ugord át ezt a kérdést!
Útszéli fényképésznek szerződtetik őket. A cigánybűnözés felszámolásából nekik nem lenne bevételük.
Akármennyire is elcsépelt... Nem ugyanaz a helyzet Budapesten, mint Szabolcsban. Pesten még csakcsak akad munkaféle (nem rendes munkahelyre gondolok, lopott telefonnal seftelés, meg ilyenek), Borsodban, Szabolcsban tényleg közel semmi (munka) lehetőség nincs. Viszont nagy a csábítás a szomszéd kertje felől. Sajnos Kolompár Orbán kijelentése sem segít. Erősen úgy hangzik, hogy ha amíg egy cigány nem dolgozik, addig "joga" a lopás.
Orbánnak egyetlen célja van: a hatalom megerősítése.
Ezért kell a kettős állampolgárság (2-3 millió potenciális szavazó),ezért kell minden posztra a Közt.Elnöktől az igazságszolgáltatás minden vezetőjének Fideszes- emberre való lecserélése. Ezért mennek neki a Jegybank Elnökének is. Minden hatalommal bíró posztra OV embere kell. Ezt tapasztalhatjuk ott is,ahol Fideszes az önkormányzat.
Ezért kell erős rendőrség,hogy határozottan lépjenek majd fel a háborgók ellen.
Diktatúra a demokrácia mezébe bújtatva.
Csak erre a a hívei későn jönnek majd rá.
A 8. ker.-ben lakok, fehér vagyok, és azt kell hogy mondjam egyáltalán nem olyan a közbiztonság amilyet a "8.kerületre" rásütöttek.
A kérdéssel kapcsolatban a 67%-kal értek egyet.
OV minden eszközzel erősíti a hatalmát, és mindenki az ellensége aki a hatalmát veszélyezteti.
Nem vagyok fideszes, de ha a hataloméhségével egy kicsit is az ország javára válik, még elégedett is leszek vele.
ki mondta, hogy OV a cigánybűnözés ellen lép fel? van aki ezt elhitte?
amúgy nyilván hatalommegerősítés. semmi több. biztos fél a következő zavargásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!