Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban a cigány-bűnözés...

Valóban a cigány-bűnözés ellen erősítik a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Mivel sejtem a a válaszokat, előre válaszolok sok olyan válaszadónak, aki még nem is válaszolt a kérdésemre:

érdekesek vagytok ti szabolcsiak, ózdiak, miskolciak stb. én Budapesten élek, és a 6-7-8-9 kerületben mozgok, és mint köztudott ezekben a kerületekben él a legtöbb cigány, talán nagyobb arányban mint Ózdon, vagy Szabolcsban, vagy Miskolcon. Nem vagyok sem cigány sem cigány-származású. Itt, ahol élek, nem nagyobb a bűnözés, mint régen volt, ja, és régen is a 9-ben laktam a Mester utca környékén, ami nem fehér negyed.

Szerintem Ti mindannyian félreértitek OV renderősítő intézkedéseit. OV nem a cigányoktól fél, és nem a cigányok ellen erősíti a rendőrséget.

OV az ő ellenségeitől fél, és azok nem a cigányok, azok származástól teljesen függetlenek.

Ez a cigány-bűnözés, csak porhintéses duma a szembe, a valódi ok nem ez.

Megállapítottam kedves válaszadók, hogy szemeitek előtt köd van, nem láttok tovább az orrotoktól. Pont ilyen embereket vezet a fidesz, de még a jobbik az orruk után, vagyis bedobja a köztudatba a cigány-bűnözést, a háttérben pedig egészen más célok vezérlik a rendőrség megerősítését.

Az lenne a kérésem kedves válaszadók, hogy hagyjátok ezt a süket cigány-bűnözéses dumát, és próbáljuk meg felfedni a valódi okát a rendőrség megerősítésének. Ki tudja mi mozog az Orbán Viktor fejében? Engem a válaszokban inkább az ilyen gondolatok érdekelnének.

Köszönök előre is minden választ.

Aki nem a kérésemnek megfelelően válaszol, és elkezdi szajkózni az agyoncsépelt fideszes, kdnp-s, vagy jobbikos mondatokat, azt mindet könyörtelenül lepontozom, inkább ne válaszoljon egyetlen habzó szájú, nyálköpdöső morvai krisztina követő, sem jobbikos vagy fideszes, sem pedig álszent keresztény kdnp-s.

Csak értékes és higgadt válaszokat várok, legyen egy db. válasz, de az legyen értelmes.

Még egyszer mondom, nem kell sem a budapestieket ócsárolni, sem a nemzetiségeket, sem senkit. Ne koptassa az ujját az aki köpködni akar.

Nem célom sok választ kapni, ha nem tudsz értelmesen válaszolni, inkább ugord át ezt a kérdést!

2010. máj. 12. 05:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szépen összeállt az MSZP-Jobbik Hazafias Népfront. A hozzászólók mind egyetértenek abban, hogy a Zorbánsátán, a zsidócigány alcsúti törpecerkóf természetesen kizárólag csak ártani akar, mindenben pontosan az ellenkezőjét szándékozik tenni annak, amit ígért, és egyébként is egy hatalommániás fasiszta kertitörpe, szemben a tiszta tekintetű Őszinte Ferenccel, és Gáborral, az okleveles hazaffyval.

Mókás látni, hogy a gyk.hu-n a válaszok 90%-át a blokk hívei írják, ám hiába teremtenek maguk köré alternatív valóságot, azért a tény tény marad, a fidesznek 2/3-a van, a szocijobbikos kutya ugat, a karaván halad.

2010. máj. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!