Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg én vagyok a rossz,...

Tényleg én vagyok a rossz, hogy nem pártolom a migránsok betódulását Magyarországra?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel vesztem össze emiatt. Ő behozná az összeset szerintem. Úgy gondolom, hogy így is van elég szegény ember Magyarországon és milliárdokat költünk olyanokra, akik nem akarnak dolgozni. A menekültek is koponyánként többet kapnak havonta, mint egy becsületesen dolgozó állampolgár. Az ismerősöm röhögött, hogy ő átjött Erdélyből útlevéllel és már több lehetősége volt, mint egy állampolgárnak. Szövegel a migránskérdésről a nagy háza, a két kocsija és a családi vállalkozás mellől.
2016. jún. 29. 08:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
40%

"A keleti barátaitok fogják őket ha túlsúlyba kerülnek.."

Óóó, van kristálygömböd? Szupi. Mik lesznek a lottószámok?

Akkor most vezesd le légyszi, matematikailag, konkrét számokkal, h szerinted hogyan fognak túlsúlyba kerülni. Megvárom.

2016. jún. 29. 14:10
 22/27 partizana ***** válasza:
56%

"Akkor most vezesd le légyszi, matematikailag, konkrét számokkal, h szerinted hogyan fognak túlsúlyba kerülni. Megvárom."

Nem az erősségem a matek, hogy őszinte legyek, de abból a következtetésből, hogy egy arab országban (ami mondjuk jelen esetben Szíria és a hasonlók és nem a EAE) Egy családban 6-7 gyerek születik, míg nálunk nagyon nagyon jó esetben 3 de leginkább csak egy.

na ebből. Ha te naiv vagy, legyél menj a Merkelhez ő hasonló agyi szinten van, mint te.

2016. jún. 29. 14:13
 23/27 anonim ***** válasza:
38%

"Nem az erősségem a matek"

Valahogy ezen nem lepődök meg.

"abból a következtetésből, hogy egy arab országban"

Mi lenne, ha abból következtetnénk, h a nyugati arab közösségekben mennyi a népszaporulat? Kapásból fele annyi, mint Szíriában.

Ja, és generációról-generációra csökken a születési rátájuk. Gyorsabban, mint az európaiaké.

De azért csak számolj 6-7 gyerekkel. Hogy miért azt nem tudjuk, de azért számolj annyival.

"Ha te naiv vagy, legyél menj a Merkelhez ő hasonló agyi szinten van, mint te."

Üres személyeskedés, nulla érveléssel.

2016. jún. 29. 14:23
 24/27 anonim ***** válasza:
40%

# 20

Hát ez aztán az érv, van egy drága cipője, van egy drága telefonja, és akkor ő a gazdag.

Az ne is zavarjon, hogy nincs lakhatása, nincs munkája, nincs kb. semmi, amit biztos az életében. Vett egy cipőt, mert száz kilométereket gyalogol, meg telefont, mert azon tartja a kapcsolatot (igen, neki nincs otthoni gépen, ami elé leül).

Nem kell, hogy sajnáld, mindenkinek a magánügye, de akkor legalább ne ítéld meg ezek alapján, anélkül, hogy belegondolnál.

2016. jún. 29. 14:51
 25/27 A kérdező kommentje:
Furcsa volt, hogy a gyenge wifi miatt tüntettek. Nemhogy örülnének, hogy van.
2016. jún. 29. 14:58
 26/27 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy megint nem a magyar embereket védik, nem a családokat, hanem a "szép, aranyos, okos, cuki" megélhetési bevándorlókat. "

A cigókon kívül ki itt a megélhetési bevándorló, akinek van esze az tovább megy oda, ahol a segély egy itthon manager-i fizetéssel vetekszik.

2016. jún. 30. 06:18
 27/27 anonim ***** válasza:
72%
Én se pártolom, aki pártolja fogadja be őket a saját házába és tartsa el őket!!!
2016. júl. 11. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!