Miért rossz a bevándorlás?
Egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, hogy mi értelme van ezeknek az eleve predesztinált kérdéseknek.
A kérdező kijelenti, hogy a bevándorlás rossz, mintha ez egy dogma lenne. Innentől kezdve bizonyára értelmes párbeszédnek leszünk szemtanúi.
17.44
Biztos vagyok benne hogy te nem tudod mit jelent a 'faj' szó.
Szerintem nem rossz a bevándorlás amíg szakképzett munkaerő érkezik az országba. Ez azért jó, mert ellenkező esetben nem lenne elég munkaerő, ami egy fejlett ország gazdaságának kárára válna.
Viszont azzal, hogy jönnek a diplomás mérnökök, jól képzett technikusok és szakmunkások, egyből megugrik a termelékenység és pozitív mellékhatásként még a szolgáltatószektor is kibővül, mert az új bevándorlók is fogyasztanak.
Ugyanakkor olyan kulturálatlan egyedek befogadására nincs szükség, akik néha még a saját nevüket sem tudják leírni. Ráadásul sokkal gyorsabban szaporodnak, mint az őslakosok és ennek hatására bizony-bizony kiszorulunk a saját élőhelyünkről.
Jó példa erre az amerikai kontinens. Látsz te ott indiánokat? Pont ugyanaz történt mint ami most velünk. Még a segítségnyújtás is passzol, lásd hálaadás.
"Biztos vagyok benne hogy te nem tudod mit jelent a 'faj' szó."
Ne hazudj kedves gyermekem! Te nem tudod.
Tisztázzuk, hogyha nem változik meg gyorsan Magyarországon a népességnövekedési ráta, kelleni fognak bevándorlók. Mi jók vagyunk integrálásban: kunok, svábok, csehek, sőt manapság már a nemzetiségieknek is inkább magyar a valódi anyanyelvük.
Ez a mostani bevándorlás azért rossz, mert
-túl sokan jönnek egyszerre
-ha hagyjuk még többen fognak jönni egyszerre
-a többség alulképzett
-nem igazán van szabad munkahely, ahol el tudnának helyezkedni
-még ha nem is terrorista is az összes alapvetően más a kultúrájuk és az értékrendjük
-akad közte terrorista
-nincs szabad munkahely
-sokan nem is akarnak dolgozni
-nincs szabad munkahely
-nem ismerik az európai viselkedési normákat
-nincs szabad munkahely
-valóban több köztük a férfi, mint a nő
-nincs szabad munkahely
Ennyi dióhéjban. Szerintem legalábbis.
Ja, és mert nincs szabad munkahely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!