Kinek milyen a helyzete a mai Magyarországon? Külföld ws Magyarország?
Külföld vagy Magyarország?
Hol jobb?
Több szakmával, álláskeresőként ingyen suvickolom mások után a koszt("önkéntes"munka...).Filléres gondok, az embernek ha nincs protekciója vagy nem politikus, akkor vért kell izzadnia, hogy valamire haladjon.Őszintén?Elegem van ebből az országból.
500Ft egy csomag tojás, 200 egy nyamvadt paprika és még van képük újabb újabb áremelésekről beszélni?Minden vágyam, hogy sikerüljön egy-két éven belül külföldre jutni, mielőtt itt éhen halnánk!
Hol jobb?Nos, én még nem éltem külföldön, tehát saját tapasztalatot e téren nem tudok felhozni, de azt látom, hogy rengetegen mennek ki és nagyon kevesen akarnak közülük visszajönni!Ez azért eléggé elgondolkoztató.
Mindenhol jó, kivéve Magyarországon. Már 10 éve minden nap elmondom, hogy nemsokára kivándorlok, mert ezt az iszonyatos országot nem lehet kibírni. Cső, én leléptem innen.
Tessék felpontozni!
08:36
Nálad hány éve tart a MKSZ (Mindjárt Kivándorlok Szindróma)? Öt? Tíz?
7 hónapja élünk külföldön és teljes mértékben megváltozot az életünk!
Tény hogy itt magasabbak az árak de a fizetés is!
Azért tettem fel a kérdést mert pár hónnapal ezelőt volt egy hasonló kérdés és a kérdezőt teljesen lehurrogták hogy aki hazát vált szivet is váltson stb!
Mi jó Magyarországban?A kissebség megkap mindent aki meg dolgozik mégsem jön ki a fizetéséből!
Sok diplomás koszt suról mások után havi 60ezer ft-ért!Hogy lehet ennyiből megélni?
Szerintetek fog változni a M.o-i helyzet vagy csak rosszabb lessz?Érdemes lessz pár év mulva ujra hazamennünk vagy Maradunk külföldön bevándorlóként!?
09:51
Mivel a gyerekemnek már nincs hátra sok a középiskolából, ezért szeretném, ha azt még itt járná ki.
Egyébként nem tudom, egyesek mit háborodnak fel azon, ha valaki külföldre akar menni?!Ha nekik itt olyan jó, akkor maradjanak.Mellesleg ebből is látszik, mennyire ketté van osztva az ország.Vannak a jó módúak, meg a hűde magyarok, akik hajtogatják, hogy érdemesebb lenne maradni, meg van a másik véglet, aki menekülne.
Itt nem a közeljövőben fognak jobbra fordulni a dolgok, teljesen tönkre van téve az ország!
Kedves Utolsó!
Külföldön merrefelé gondolkodtok?
A Magyarországi rossz helyzet miatt költöznétek?
Szóval megfordult a fejedben, hogy miután kilapátoljuk azt a sz@rt, amiben vagyunk (igen, mi, akik itthon maradtunk, más nem fogja helyettünk megtenni), esetleg hazaköltöznél? Otthagynád a felhőtlen életet?
Inkább maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!