Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek milyen a helyzete a mai...

Kinek milyen a helyzete a mai Magyarországon? Külföld ws Magyarország?

Figyelt kérdés

Külföld vagy Magyarország?

Hol jobb?

2012. márc. 13. 06:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Utolsó!Mikor mondtam Én Neked hogy felhőtlen az életem?

Igen majd valamikor évek mulva haza szeretnénk térni mivel ott él a családunk!De lehet hogy nem mert igy bevándorlóként is többet kapunk ettől az országtól mint Magyarországtól ami

a saját hazánk!Ezt nem csak a pénzre értem hanem mint a munka stb!

2012. márc. 13. 13:26
 12/26 anonim ***** válasza:

11:02

"Egyébként nem tudom, egyesek mit háborodnak fel azon, ha valaki külföldre akar menni?"

Senkinek sem azzal van baja, hanem azzal, ahogy bizonyos emigránsok és emigránsjelöltek telepicsogják az internetet a születési országuk iránti frusztrált gyűlöletükkel.

2012. márc. 13. 15:24
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

12:01

Anglia és Németország csak úgy kapkodnak az olyan magyar munkavállalók után, akiknek olyan jó végzettségük és képességeik vannak, hogy itthon egyáltalán nem tudtak elhelyezkedni :)))

2012. márc. 13. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

Itt a lényeg.

2012. márc. 13. 16:21
 15/26 anonim ***** válasza:
59%

15:30

Nem azért nincs munkájuk, mert hülyék, hanem mert NINCS munkahely!

2012. márc. 13. 17:50
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem az ország legfrekventáltabb részén lakom, sőt, de aki igazán akar, dolgozik. Rosszabb esetben utazik 30 km-t. Lehet hogy nem sok pénzért, annyiért amennyiért. De egy négytagú család két keresővel talpon tud maradni, ha odafigyel a kiadásokra.

Aki semmilyen munkát nem talál, az többnyire vagy nem alkalmas semmire, vagy egyszerűen bödös neki a munka.

2012. márc. 13. 18:22
 17/26 anonim ***** válasza:
24%

"aki igazán akar, dolgozik"

Mondd ezt azoknak, akik mindent megtennének, hogy dolgozhassanak, még utaznának is,ha lenne hova!

Frekventált helyen lakom, képzeld, még sincs munka.Ha havonta egyszer 1-2 akad, arra több százan jelentkeznek, nyilván való, hogy az összeset nem fogják felvenni.

" a fizetés annyi, amennyi".Na, ez az egyik oka ,hogy rabszolga a magyar.A legtöbbjük így fogja fel.Ha a dolgozót nem érdekli, hogy keveset kap, miért érdekelné a munkáltatót?Dolgozzunk csak sz*rért, h*gyért, úgy kel azt csinálni!És ezért még utazzunk is,természetesen saját pénzen, hisz a munkáltatók köztudottan nem szeretnek utiköltség térítést sem fizetni.Drága az utazás?Nem marad ruhára, vagy kajára, ha bérletet veszünk?Nem baj!Lényeg, hogy van munkahelyünk.Majd egyik hónapba rezsit fizetünk, másikban eszünk.

Birkák, irány a vágóhíd.

2012. márc. 13. 20:04
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk egyszerűbb is segélyért ajvékolni. Szard le, majd mi eltartunk benneteket, ha nincs kedvetek annyiért dolgozni. Közben mondogasd jó gyakran, hogy mennél te külföldre, ha mehetnél (csak tudnám, mi tartja vissza azokak, akik évek óta úgy mennének).
2012. márc. 13. 20:32
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

turorudi te egy oltari ostoba lak lehetsz!

szerintem meg aki a semmi penzert otthon marad az a birka! de nagyon

hazaszeretetbol meg senki nem tudott bevasarolnj a szupermarketben...

en orulok h egyre tobb ember gondolkodik ugy h nem robotol otthon a mocskos kulfoldi multiknak szinte ehberert.Aki megteheti es a csaladja is tamogatja ebben igen is menekuljon abbol az orszagbol.

en eletem egyik legjobb dontesenek tartom h kijottem kulfoldre.

2012. máj. 17. 20:18
 20/26 anonim ***** válasza:
40%
Egyetértek, jó döntés volt.
2012. máj. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!