Kinek milyen a helyzete a mai Magyarországon? Külföld ws Magyarország?
Külföld vagy Magyarország?
Hol jobb?
Utolsó!Mikor mondtam Én Neked hogy felhőtlen az életem?
Igen majd valamikor évek mulva haza szeretnénk térni mivel ott él a családunk!De lehet hogy nem mert igy bevándorlóként is többet kapunk ettől az országtól mint Magyarországtól ami
a saját hazánk!Ezt nem csak a pénzre értem hanem mint a munka stb!
11:02
"Egyébként nem tudom, egyesek mit háborodnak fel azon, ha valaki külföldre akar menni?"
Senkinek sem azzal van baja, hanem azzal, ahogy bizonyos emigránsok és emigránsjelöltek telepicsogják az internetet a születési országuk iránti frusztrált gyűlöletükkel.
12:01
Anglia és Németország csak úgy kapkodnak az olyan magyar munkavállalók után, akiknek olyan jó végzettségük és képességeik vannak, hogy itthon egyáltalán nem tudtak elhelyezkedni :)))
15:30
Nem azért nincs munkájuk, mert hülyék, hanem mert NINCS munkahely!
Nem az ország legfrekventáltabb részén lakom, sőt, de aki igazán akar, dolgozik. Rosszabb esetben utazik 30 km-t. Lehet hogy nem sok pénzért, annyiért amennyiért. De egy négytagú család két keresővel talpon tud maradni, ha odafigyel a kiadásokra.
Aki semmilyen munkát nem talál, az többnyire vagy nem alkalmas semmire, vagy egyszerűen bödös neki a munka.
"aki igazán akar, dolgozik"
Mondd ezt azoknak, akik mindent megtennének, hogy dolgozhassanak, még utaznának is,ha lenne hova!
Frekventált helyen lakom, képzeld, még sincs munka.Ha havonta egyszer 1-2 akad, arra több százan jelentkeznek, nyilván való, hogy az összeset nem fogják felvenni.
" a fizetés annyi, amennyi".Na, ez az egyik oka ,hogy rabszolga a magyar.A legtöbbjük így fogja fel.Ha a dolgozót nem érdekli, hogy keveset kap, miért érdekelné a munkáltatót?Dolgozzunk csak sz*rért, h*gyért, úgy kel azt csinálni!És ezért még utazzunk is,természetesen saját pénzen, hisz a munkáltatók köztudottan nem szeretnek utiköltség térítést sem fizetni.Drága az utazás?Nem marad ruhára, vagy kajára, ha bérletet veszünk?Nem baj!Lényeg, hogy van munkahelyünk.Majd egyik hónapba rezsit fizetünk, másikban eszünk.
Birkák, irány a vágóhíd.
turorudi te egy oltari ostoba lak lehetsz!
szerintem meg aki a semmi penzert otthon marad az a birka! de nagyon
hazaszeretetbol meg senki nem tudott bevasarolnj a szupermarketben...
en orulok h egyre tobb ember gondolkodik ugy h nem robotol otthon a mocskos kulfoldi multiknak szinte ehberert.Aki megteheti es a csaladja is tamogatja ebben igen is menekuljon abbol az orszagbol.
en eletem egyik legjobb dontesenek tartom h kijottem kulfoldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!