Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg én vagyok a rossz,...

Tényleg én vagyok a rossz, hogy nem pártolom a migránsok betódulását Magyarországra?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel vesztem össze emiatt. Ő behozná az összeset szerintem. Úgy gondolom, hogy így is van elég szegény ember Magyarországon és milliárdokat költünk olyanokra, akik nem akarnak dolgozni. A menekültek is koponyánként többet kapnak havonta, mint egy becsületesen dolgozó állampolgár. Az ismerősöm röhögött, hogy ő átjött Erdélyből útlevéllel és már több lehetősége volt, mint egy állampolgárnak. Szövegel a migránskérdésről a nagy háza, a két kocsija és a családi vállalkozás mellől.
2016. jún. 29. 08:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%

Mit értesz "betódulás" alatt?

Én nem tapasztaltam, h a migránsok nagyon itt akarnának maradni. Főleg, h még a magyarok is inkább menekülnek innen.

2016. jún. 29. 08:23
 2/27 anonim ***** válasza:
47%

Nem rossz vagy, csak tájékozatlan és meglehetősen rosszindulatú.

Ha a migránsok alatt bevándorlókat értesz, azt az állam joga megszabni, hogy milyen felételek mellett jöhetnek és telepedhetnek le.

Ha a migránosk alatt a menekülteket érted, ott aláírtunk egy nemzetközi szerződést, amiben vállaljuk minden jogosult ideiglenes védelmét.

Rosszindulatú pedig azért vagy, mert valószínűleg teljesen tudatosan ellentétbe helyezed retorikai eszközökkel a szegény, de becsületesen dolgozó állampolgárt a csúf, gonosz hókuszpókkal.

2016. jún. 29. 08:52
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy te rossz, csak nagyon ostoba, és alulinformált.
2016. jún. 29. 08:52
 4/27 anonim ***** válasza:
54%

Jólvan, persze a balliberálisok itt vannak és ostobáznak, hülyéznek, mintha ők olyan nagyon tisztába lennének a dolgokkal... :D

Érdekes, hogy megint nem a magyar embereket védik, nem a családokat, hanem a "szép, aranyos, okos, cuki" megélhetési bevándorlókat.

Ez az ellenzék? Ez a magyar baloldal? Szégyen!

2016. jún. 29. 09:30
 5/27 anonim ***** válasza:
52%

4

"Érdekes, hogy megint nem a magyar embereket védik, nem a családokat"

Ki bántja a magyar családokat, hogy meg kell őket védeni?

"hanem a "szép, aranyos, okos, cuki" megélhetési bevándorlókat."

Senki sem védte itt a gazdasági bevándorlókat. Viszont aki háború elöl menekül, azon az országnak kutya kötelessége segíteni.

2016. jún. 29. 09:55
 6/27 anonim ***** válasza:
40%

Senki nem mondta, hogy rossz vagy.

Ezt csak néhány ember állítja, akiknek a véleménye nem fontos, de azt hiszem, őket nyugodtan lehet senkiknek nevezni.

2016. jún. 29. 09:57
 7/27 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, ha valaki háború sújtotta országból menekül, akkor az első békés országban meg kell állnia.
2016. jún. 29. 10:02
 8/27 anonim ***** válasza:
45%

Nem, nem kell.

Másrészt meg attól hogy Magyarországon kér segítséget és nem Törökországban, akkor már nem is lőtték szét a házát? Felőlem vissza lehet toloncolni Szerbiába mindenkit, aki arról jön, csak attól ne csináljunk úgy mintha ő nem lenne menekült.

2016. jún. 29. 10:11
 9/27 anonim ***** válasza:
53%

7

Rosszul tudod.

2016. jún. 29. 10:11
 10/27 A kérdező kommentje:
De a bevándorlók nélkül is nagyon sok a szegényember.
2016. jún. 29. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!