Miért baj, hogyha tarlós, (jogosan) kritizálja a kerékpártosokat?
A kerékpárosok nagyrésze nagyon szabálytalanul közlekedik.
Én vezettem már Dániában is, utáltam, hogy a biciklisekre van szabva, más közlekedési eszközökre nézve hátrányos.
Az autó, kamion..stb az útra való.A gyalogos a járdára a bicikli meg máshova, mondjuk a járdáról leválasztott kijelölt útra, de semmiképpen az útra.
A bicikliket nyilvántartásba kellene venni,rendszámra kötelezni őket, így könnyebben büntethetőbbek lennének szabálytalankodások után.
"Az autó, kamion..stb az útra való.A gyalogos a járdára a bicikli meg máshova, mondjuk a járdáról leválasztott kijelölt útra, de semmiképpen az útra."
Mit tegyen az a kerékpáros, akinek a lakása környékén nincs a járdáról leválasztott kijelölt út, mint például nálam? Hogyan érjem el a kerékpárutat?
"A díjak bevezetése visszafoghatná a kerékpár használatát és nem lenne előnyös a klímaváltozás szempontjából ha a kerékpárról autóba ülne."
Igen, a díjat nem tudja kifizetni, de autóra, fenntartásra, tankolásra, parkolásra telik.:D
Regisztrálni mindenképp kellene őket, kész vicc hogy mennek árkon-bokron, aztán semmi. Egy kis bírságolás helyretenné őket.
# 7:
"Igen, a díjat nem tudja kifizetni, de autóra, fenntartásra, tankolásra, parkolásra telik.:D"
Az a gond, hogy Tarlóshoz, meg a kérdezőhöz hasonlóan el sem tudod képzelni az autóból, hogy valaki gyalogos, kerékpáros, autós és netán még tömegközlekedő is egy személyben, aki a céljától függően veszi igénybe a különböző közlekedési eszközöket.
Nyilván van ilyen(bár nem hinném, hogy tömegek), de nagyon szépen mellébeszéltél, mivel tankolni akkor is kell azt a kocsit, ha beleül, mivel nem Frédi és Béni elven működik.Tehát a barom nem fizeti ki a díjat, inkább tankol...
Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
Ahogy azt is nehezen tudod elképzelni, hogy valakinek van pénze autóra, tömegközlekedni, de egy szaros biciklidíjra már nincs.
Nehezen tudom elképzelni, hogy van pénze autóra, van pénze BKV-ra, de pár száz/ezer forintja már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!