Mi jogon és milyen alapon kritizálja Franciaország a magyar bevándorlás politikát, mikor ők maguk nem mutatnak példát és alig fogad be elég migránst?
Merkel határozottan kritizálja Franciaország tartózkodását a migráns probléma elől. Szerinte sokkal több menekültet szállásol el Németország és a franciáknak is sokkal jobban ki kellene venni a részüket.
Akkor meg mit szövegelt az a francia vénember Orbán politikája és a déli határzár miatt?
A nemzetközi politikában az kritizál, aki nagyobb gazdasági kényszerítő képességgel és katonai ütőerővel rendelkezik. Nem az, akinek igaza van.
Ahogy Buga Lőrinc hadjúböszörményi hajdúhadnagy 1673-ban fogalmazta meg, a nemzetközi kapcsolatok azt jelentik, hogy annál van az igazság, akinél a kard.
"Tudom, hogy ott minden második ember feka. Ahogy Londonban is. De azt maguknak csinálták, annak semmi köze a mostani bevándorláshoz."
te annyira hülye vagy, hogy csak biztatnálak, hogy minél több kérdést tegyél fel és lehetőleg minél többre adj választ is, mert nagyon fel tudod dobni az unalmas munkanapjaimat.
Erre nem tudok mit mondani, remélem feldobtam az unalmas egyhangú siralmas életedet egy picikét legalább :)
"Erre nem tudok mit mondani, remélem feldobtam az unalmas egyhangú siralmas életedet egy picikét legalább :)"
abszolút, még egyszer köszönöm :) mindig öröm a hozzád hasonló, rettenetesen egyszerű panelprolik egységsugarú szövegén visítva röhögni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!