Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homoszexuálisok most megbánt...

A homoszexuálisok most megbánták, hogy az iszlámot támogatták?

Figyelt kérdés

[link]

Muszlim terrorista alkotott az USA-ban.

Keresztényként, a homoszexualitás nem a szívem csücske, de az emberi élet értékét fontosnak tartom, elítéltem ezt a mészárlást.

Az USA-ban, eddig kifejezetten iszlámbarát volt a homoszexuális közösség:

[link]

[link]

2016. jún. 12. 19:07
1 2 3
 21/23 tetro ***** válasza:

07.44

[link]

2016. jún. 13. 10:20
 22/23 anonim ***** válasza:

A melegek többsége azért toleránsabb, mert tisztában van vele, hogy milyen cseszegetve lenni hosszú időn keresztül. A meleg szervezetek általában támogatnak minden kissebbségi mozgalmat.

Egy inteligens embernek eljut a tudatáig, a nemi identitásától függetlenül, hogy egy vallás nem egyenlő a terrorizmussal és nem minden muszlim hívő terrorista, hiszen nem minden keresztény pedofil és nem minden magyar alkoholista.

Azért lenne egy kérdésem: Jézus nem az agapéra, a feltétel nélküli szeretetre tanít és nem az elfogadásról szólna a kereszténység, meg arra, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz? Ne fogd az ostobaságodat egy vallásra.

Mondom én ezt, ateista biszexuálisként, akinek az egyik barátját megölték a mészárláskor.

Ők nem kezdik el gyűlölni hirtelen a muszlimokat. Ti miért teszitek? Miért nem konkrét embereket utáltok, mert van rá okotok? És rájönnétek, hogy "a f***fejség a szivárvány összes színében megtalálható".

2016. jún. 14. 21:58
 23/23 anonim ***** válasza:

[link]

A 6-os válaszoló voltam, és már akkor felhoztam a lehetőséget, hogy vonzódott a férfiakhoz, amikor még nem volt ismert hogy rendszeresen látogatta a klubbot.

Továbbra is tartom, hogy nem azért gyilkolt mert muszlim volt vagy meleg, hanem mert szociopata volt. Örült emberek mindenhol vannak. Ő örült volt, mert a cselekedetére semmilyen logikus magyarázat sincs.

Amíg az erőszaknak van az erőszaktevő számára hasznos célja addig nem lehet teljes mértékben azt mondani, hogy az illető őrült.

Jelen esetben viszont nem látom be, hogy a támadó mit profitált az esetből.

Ha hithű muszlim lett volna, akkor nem járt volna a bárba rendszeresen. A tett helyének előzetes felméréseéhez elég lett volna 1-2 alkalom.

Ha nem volt hithű, akkor lehetett volna nyugodtan nyíltan meleg, senki sem ítélte volna el érte.

Ha viszont mégis teljes mértkben gyakorolta a vallását, akkor tudhatja, hogy nem juthat be a mennyországba, ezért spirituális haszna sem lehet ebből a gyilkos öngyilkosságból.

Vagyis ebből a szembontból is értelmetlen volt.

2016. jún. 15. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!