Hogy lehet az, hogy a TV2 állandóan "kapcsolja" a 7%-os LMP-t, de a 17%-os Jobbikot úgy kezeli, mintha nem is léteznének? Ez így igazságos? Ez így szabályos? Vagy inkább gusztustalan és pitiáner?
Kedves tudatlanoknak a kiegyensúlyozott tájékoztatásról, akkor is, ha Vona akármit is mondott:
Az OVB Elmarasztalta az RTL Klubot (2010-04-09)
2010.04.08-án az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottsága helyt adott a Jobbik panaszának a 388/2010. számú ügyben.
A csütörtökön 11:00 órakor tartott nyilvános tárgyalás során a Bizottság megállapította, hogy az RTL Klub 2010.03.15-én sugárzott Esti híradójával megsértette a kiegyensúlyozott tájékoztatás elvét.
"TE TUDATLAN GYÖKÉR!!!!!!
TE BUTA HULLADÉK?!
TE TUDATLAN NYOMORÉK:D"
Mindet elhisszük rólad, kedves kérdező, még akkor is, ha nem ordítasz :D
Csak azért írtam nagy betűkkel, mert feltűnt, hogy többen nem olvasták el, amit pedig direkt nekik írtam a kiegyensúlyozott tájékoztatásról:)
Ultra gyökér a szajha anyád, te korcs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!