Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért akarják visszahozn...

Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a bukott baloldalt?

Figyelt kérdés
Azt teljesen megértem, hogy sokan le akarják váltani Orbánt meg a Fideszt, de akkor miért azokra, akik már leszerepeltek? Ez olyan mintha egy pöcegödörből egy másik pöcegödörbe szeretnénk esni. Vagy ilyen rövid sokak memóriája, hogy fél-egy évtized után már mindent elfelejtenek?

2016. jún. 2. 19:37
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
25%

Milyen rossz lehet nektek, hogy csak a gyakorin tudtok érvényesülni! :)

Azért is folytam bele ebbe az értelmetlen szócséplésbe. :D

2016. jún. 6. 17:18
 42/48 anonim ***** válasza:
Figyu 57%-os! Te egyébként, példaképpen, észrevetted magadon, hogy marhára nem érdekel téged mi mit írunk? Csak azt szajkózod, hogy hülyék vagyunk, mindig máshogy. Csak kérdezem...
2016. jún. 6. 17:23
 43/48 anonim ***** válasza:

"Milyen rossz lehet nektek, hogy csak a gyakorin tudtok érvényesülni! :) "

Én speciel máshol is érvényesülök,...csak röhögni járok ide.

2016. jún. 6. 17:31
 44/48 anonim ***** válasza:
78%
Szegény agymosott troll barátunk inkább a gyáva megfutamodást választotta. Pedig szerintem nem volt nehéz a kérdés. Igaz, remek mesterektől tanulhatta a menekülést. Halász, rizsaszilárd, vagy a kupakbiztos kósa. Ha olyan kérdést kapnak, amire nincs előre megírt válasz (így sajt erőből kellene válaszolni) már húzzák is a nyúlcipőt.
2016. jún. 7. 16:02
 45/48 anonim ***** válasza:
25%
Csak azok akarják visszahozni a gyurcsány-kormányt akik szeretnének migránsok tízezreivel együtt ,, élni,, és a fizetésük nagy részét az eltartásukra fordítani....
2016. jún. 7. 19:39
 46/48 anonim ***** válasza:
84%
Gyakran olvasni tőletek méretes baromságokat, de máig nem tudtam megszokni. Migránsok tízezrei élnek itt évek óta, miattuk egyszer sem álltatok neki nyüszíteni. Most, hogy ide akarnak hozni pár százat, már iszlamizálódásról nyekeregtek. Persze miért? Mert a csuti törpe ezt a baromságot nyomja az összes létező szócsövön. Mellesleg ezer és egy fontosabb dolog van, amit sürgősen rendbe kell tenni, ok tehát bőven van, hogy elzavarjuk végre a sunyiba ezt a maffiózó csürhét.
2016. jún. 8. 19:27
 47/48 anonim ***** válasza:
88%
Az emberek 2010-ben és 2014-ben is egy bukott pártra szavaztak. A Fidesz az 1998-2002 közötti 1. kormányzása alatt akkorát bukott mint annak a rendje, csak arra már alig emlékszik valaki sajnos.
2016. jún. 11. 17:23
 48/48 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a legtöbb ember, aki 8-10 órában dolgozik, nem is hallott még pl. a PM-ről. Már az nagy dolog, ha tud pl. az LMP-ről. Pláne, mióta van hipiszupi közmédia, azaz pártpropaganda tévé közpénzből.
2016. jún. 28. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!