Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a
bukott baloldalt?
Figyelt kérdés
Azt teljesen megértem, hogy sokan le akarják váltani Orbánt meg a Fideszt, de akkor miért azokra, akik már leszerepeltek? Ez olyan mintha egy pöcegödörből egy másik pöcegödörbe szeretnénk esni. Vagy ilyen rövid sokak memóriája, hogy fél-egy évtized után már mindent elfelejtenek?
Egyébként az MSZP 12 év alatt nem tolvajkodott annyit,mint a Fid. 4 év alatt...
2016. jún. 2. 20:12
12/48 Vazul1972 válasza:
Még annyit,hogy akik nem akarják a Fideszt,azoknak pillanatnyilag a bukott baloldal,a Jobbik és esetleg az LMP közül kellene választania.Ebből a kínálatból,lehet,hogy én is a "bukottakat" fogom választani,mert képtelen vagyok erre a Fideszre szavazni.
2016. jún. 2. 20:15
13/48 anonim válasza:
Mutassál már nekem új erőket, az LMP meg a Jobbik 2014 óta azt sem tudja mit akar, milyen párt képét szeretné mutatni, Schiffer épp most hagyta abba az aktív politizálást, Vona meg egy orbánihoz hasonló pártdiktatúrát épít a Jobbikon belül.
A új balos formációk mint az Együtt meg a PM teljesen eltűntek, tehát kizárásos alapon marad az MSZP meg a DK. Én 2014-ben LMP-re szavaztam, de így 2018-ban maradnak a szocik, mert látszik, hogy az "új, tiszta erők" sz.rt sem érnek!
2016. jún. 2. 20:49
14/48 anonim válasza:
Mert szelektív a memóriájuk. :D
És a baloldal képtelen alternatívát mutatni, hogy érdemes lenne meggondolni rájuk x-elni.
2016. jún. 2. 21:09
15/48 anonim válasza:
Mert a bukott angyalok kortát éljük
2016. jún. 2. 21:11
16/48 anonim válasza:
Attól, hogy viktor nem kell, nem jelenti azt, hogy gyurcsi kellene. Az ellenségem ellensége, nem feltétlenül a barátom.
2016. jún. 2. 21:41
17/48 anonim válasza:
Sokan miért akarják hatalmon tartani a bukott jobboldalt? ;)
2016. jún. 3. 08:12
18/48 anonim válasza:
A memóriánkkal semmi baj, csak tudunk gondolkodni.
Aki nem ért semmit, azzal bármit meg lehet etetni. Ilyenek mentek 2006-ban utcára is.
2016. jún. 3. 21:28
19/48 anonim válasza:
Fáj az igazság? :) 2006 egyre volt jó; kiderült mennyi funkcionális analfabéta él ebben az országban.
2016. jún. 4. 06:40
20/48 anonim válasza:
" 2006 egyre volt jó; kiderült mennyi funkcionális analfabéta él ebben az országban."
Sajnos igen, igaz, meg lett szavazva elqrtuk fegyenc. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!