Soros György miért a Bukott Baloldalt támogatja még mindig?
Melyik pártot pénzeli Soros?
Ki az a Bukott Baloldal így nagybetűkkel?
Soros azt csinál a pénzével, amit akar. Amíg arra érdemesnek tartotta, a Fideszt és Orbánékat is támogatta.
Engem azért meglep, hogy (gondolom baloldali kötődésű) első válaszoló meg sem próbálta ezt a Soros legendáriumot valahova tenni. Egyszerűen csak nem turkál George pénztárcájában. :) Mind tudjuk ki a bukott baloldal, és mit is jelent ez a pénzelés, még ha itt George csak egy gyűjtőfogalom mindazokra, akik pénzzel támogatják a "független" civileket.
A baloldal és a liberalizmus Európa szerte önmaga paródiája mostanság, Magyarországon pedig igazából virágkora sem volt soha, mert amikor "nyugati mintára" megpróbálták kialakítani a közrendszert, akkor anyagilag a középosztály úgy érezte, hogy ez egy feneketlen kút, miközben őt kisemmizik. A kecske is éhen maradt, és a káposztát is megették. Ez persze Sorost kicsit sem érdekli, számára a nemzetközi relációk az elsődlegesek, nem a magyar minimálbéres lelki hogyléte.
A nyugati liberális elit szeretne arra számítani, hogy vitás kérdésekben nem kell még Magyarországgal is egyeztetni, hanem pl megmondhatják, hogy a déli áramlattal vagy a nabuccoval kell egyet érteni, szabad-e a "menekültek ellen beszélni" vagy sem, hogy bojkottáljuk-e az export-importot az oroszokkal krím miatt. A "bukott baloldal" ezt a funkcióját remekül teljesíti, és egészen sokáig még egy széles néptömeggel el is tudták hitetni, hogy ez az egész nemzetközi politikai felhajtás egy kicsit is érdekli a parasztot meg a jólétét.
"Egyszerűen csak nem turkál George pénztárcájában. :)"
Senki pénztárcájában sem szoktam turkálni. Az a véleményem, hogy a saját pénzét mindenki arra költi, amire akarja. De te sem válaszoltál arra, hogy konkrétan melyik pártot pénzeli Soros?
De válaszoltam. A bukott baloldal "független" civil szervezeteken keresztül finanszírozza a tevékenységét.
Hogy az kinek a pénze, ha az én káromra spekulál meglehet a saját véleményem, nem a magánügye.
"bukott baloldal"... Demagógiából jeles!
Bővebb reakciót nem érdemelsz.
mi lenne a helyes elnevezés?
mert ugye bukottak és elmondásuk szerint balosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!