Ha a baloldalt Soros György pénzeli, akkor hogy nem bírnak el a Fidesszel?
Néztem egy cikket, miszerint hivatalosan Soros Györgynek 5000 milliárd forintot érő vagyona van.
Na mármost, ha ebből csak 4-5 milliárdot áldozna arra, hogy Magyarországon leváltsák a kormányt, akkor a Fidesznek nem lenne sok esélye. Ez pedig neki aprópénz, ennyivel szokta támogatni egy-egy szervezetét.
Akkor most ilyenkor mi van? Ennyire béna lenne Soros?
Azt ne mondd nekem, hogy nem tud az egész országban 20 embert találni, akikre fel tud építeni egy normális pártot.
"... ha ebből csak 4-5 milliárdot áldozna arra, hogy Magyarországon leváltsák a kormányt..."
Hogyan képzelted el a kormányváltást? A szavazók megvásárlásával? A 4-5 milliárd az 400-500 ft fejenként. Ennyiért senki sem megy el valakire szavazni.
Más módja nincs egy kormányváltásnak, csak a puccs. Mivel még egyenlőre demokráciában élünk, legyen az bármennyire is ál-demokrácia.
Ne add már ennyire a tudatlant.
Természetesen egy propaganda-hadjáratra gondoltam.
Hát állítólag nagyon fontos neki Magyarország...
Hát mert a Zigaz Magyarok ellen nem elég a pénz, sem az, hogy az egész világ összefog ellenünk. Dicsőséges Nagy Nemzet lennénk, ha nem fogott volna ellenünk össze az egész világ és...
Várj, összezavarodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!