Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért akarják visszahozn...

Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a bukott baloldalt?

Figyelt kérdés
Azt teljesen megértem, hogy sokan le akarják váltani Orbánt meg a Fideszt, de akkor miért azokra, akik már leszerepeltek? Ez olyan mintha egy pöcegödörből egy másik pöcegödörbe szeretnénk esni. Vagy ilyen rövid sokak memóriája, hogy fél-egy évtized után már mindent elfelejtenek?

2016. jún. 2. 19:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Remek! Pont rólad beszéltem!
2016. jún. 5. 18:41
 22/48 anonim ***** válasza:
73%
Azt birom amikor az emberek meghallják a Gyurcsány nevet és már támadnak. ;). Elmondják hogy "mert ő tönkre tette az országot". Csak épp megindokolni nem tudja.....hogyan? Mit nevezünk tönkretételnek? Persze válasz mindig van. Csak épp mese habbal. Minden baromság , de tény az marha kevés. Senkinek nem tűnt fel , hogy egyenlőre az Gyurcsány-kormány alatt az iskolák, az oktatás színvonala magasan jobb volt? Ez adat, tény, de senkit nem érdekel. Vagy még pár hasonló. De ha ezt valaki leírja akkor neki esnek mint süket az ólajtónak, hogy "ne mosdasd a szent vezéred...". Nem mosdatom. Nem is szent. Ez adat. Ezt birom az emberekben. A kérdés így má rossz. Rögtön Gyurcsány bukott, és ugyan nincs leírva de nyilván a Jobbik felé terel. Tőlük meg hanyat esik mindenki. Ezt birom.
2016. jún. 5. 20:31
 23/48 anonim ***** válasza:
52%
Amíg okosék tudása addig terjed, hogy szajkóznak két sort egy félórás beszédből, elárulva vele, hogy mennyit fogtak fel az egészből, addig ne nagyon váj csodát, kedves utolsó! Ezeket nevezem én funkcionális analfabétának. Saját gondolat zéró, szajkózzák, amit a fidesz a szájukba adott.
2016. jún. 5. 21:47
 24/48 anonim ***** válasza:
52%

Én meg rólatok!

Pont nektek való a debil koalíció. :)

2016. jún. 5. 21:56
 25/48 anonim ***** válasza:
Előző két válaszolónak mondom, hogy teljesen igazunk van és azért van az, amit írnak, mert Magyarországon a politika teljesen érzelmi síkon zajlik kb 2002 óta. Kizárólag az számít a választók 99%-ának, hogy mennyire kedveli, illetve nem kedveli az adott pártot/személyt stb. És bizonyos párt(ok) kiválóan értenek ahhoz, hogy az emberek érzelmeire hassanak, az észérvek, a tények háttérbe szorításával. Az embereknek pedig szükségük is van arra, hogy mindig utáljanak valakit, akitől rettegni kell.
2016. jún. 5. 22:09
 26/48 anonim ***** válasza:
* 23, 24-nek pontosabban!
2016. jún. 5. 22:10
 27/48 anonim ***** válasza:
25-ösnek: Ajánlom figyelmedbe a 24-es válaszomat. Már ha megérted, amiben kissé kételkedem, látva a hozzászólásaid színvonalát...
2016. jún. 5. 23:49
 28/48 anonim ***** válasza:

"Ajánlom figyelmedbe a 24-es válaszomat. Már ha megérted, amiben kissé kételkedem, látva a hozzászólásaid színvonalát..."

És mit kellene rágódni még az "igazmondó" vezéreden?

Én meg azt mondom a ti fejetekben vannak nagy problémák.

Sőt nekem nem kell fidesz ahhoz, hogy unszimpatikus legyen a kedves vezetőd! :D Így azt hiszem a színvonallal is nálad akadhatnak gondok....

2016. jún. 5. 23:53
 29/48 anonim ***** válasza:
Hát, eszerint nem értetted...
2016. jún. 6. 00:46
 30/48 anonim ***** válasza:

"Sokan miért akarják visszahozni Gyurcsányt és/vagy a bukott baloldalt?"

Mert csak...joguk van hozzá. Problem?

2016. jún. 6. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!